Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Μαρτίνεθ ενόψει του αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι τοποθετήσεις του Μαρτίνεθ ενόψει του αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ


Ο τεχνικός της Γρανάδα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ παραχώρησε διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της ομάδας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Εμπιστεύομαι όσο ποτέ την ομάδα μου. Νιώθω περήφανος γι΄ αυτήν και την πιστεύω τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες. Ακόμα και μετά τις ήττες, βλέπω ειλικρίνεια και ωριμότητα στα αποδυτήρια. Σε αυτές τις στιγμές, βλέπεις περισσότερα πράγματα. Στα παιχνίδια της Ευρώπης, πρέπει να δίνεις το 100%, ειδικά εμείς που παίζουμε πρώτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να επικεντρωνόμαστε στο εκάστοτε παιχνίδι μας και στον στόχο μας που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Ο Λουίς Μίγια εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ισπανικής ομάδας:

«Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες και περίεργες για την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Στις δύσκολες στιγμές, γινόμαστε πιο δυνατοί και μόνο η νίκη είναι στο μυαλό μας. Μόνο αν δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό θα κερδίσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και αύριο είναι μία σημαντική μέρα για εμάς».