Home TOP NEWS Στα δικαστήρια η ΟΜΟΝΟΙΑ με Γιώργο Παναγιώτου

Στα δικαστήρια η ΟΜΟΝΟΙΑ με Γιώργο Παναγιώτου


Νομική «μάχη» δίνουν αυτό το διάστημα Oμόνοια και Γιώργος Παναγιώτου, ο τέως διευθυντής του επιστημονικού/ιατρικού επιτελείου της ομάδας του «τριφυλλιού». Ο λόγος που οδηγήθηκαν οι δύο πλευρές στο δικαστήριο, έχει να κάνει με τον τρόπο που ο σύλλογος της Λευκωσίας προχώρησε σε διακοπή της συνεργασίας του με τον κ. Παναγιώτου.

Ο κ. Παναγιώτου προσλήφθηκε το 2018 στην Ομόνοια, έναντι πολύ καλών οικονομικών απολαβών, για να προσφέρει την εξειδίκευσή του σε προσωπικό επίπεδο και μέσω της πρόσβασης, των διασυνδέσεων και των γνώσεών του σχετικά με την επιστημονική και ιατρική βιομηχανία. Ωστόσο, μερικούς μήνες αργότερα ο κ. Παναγιώτου αποτέλεσε παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο λόγος που προχώρησε η Ομόνοια στον τερματισμό της συνεργασίας της με τον κ. Παναγιώτου, είχε να κάνει με τα ποσά που χρέωνε τον σύλλογο ο τέως διευθυντής του επιστημονικού/ιατρικού επιτελείου για εργομετρικές και άλλες εξετάσεις. Η Ομόνοια απέδειξε ότι οι χρεώσεις αυτές ήταν υπερβολικά υψηλές.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα λέγονται στις καταθέσεις, οι χρεώσεις του κ. Παναγιώτου ήταν τέσσερις φορές μεγαλύτερες από αντίστοιχες χρεώσεις που εξασφάλισαν οι πράσινοι από άλλα ιατρικά κέντρα και επαγγελματίες στον συγκεκριμένο τομέα, για ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες με αυτές που προσέφερε ο κ. Παναγιώτου.

Ο Σύλλογος προτού προχωρήσει σε τερματισμό της συνεργασίας της με τον κ. Παναγιώτου, του πρότεινε να τον πληρώνει με το ίδιο χρηματικό ποσό, όπως παρουσίασε στο δικαστήριο, που πληρώνονται άλλοι στο παζάρι ακριβώς για ίδιες υπηρεσίες που ο κ. Παναγιώτου προσέφερε στην Ομόνοια, όμως ο ίδιος αρνήθηκε.

Βάσει των πιο πάνω, η Ομόνοια ουσιαστικά κατηγορεί τον κ. Παναγιώτου ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη που του επέδειξε και χρέωνε τον σύλλογο με υπέρογκα ποσά, πέρα από τον υψηλό μισθό που λάμβανε σε μηνιαία βάση. Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτου αρνείται αυτές τις κατηγορίες και διεκδικεί το υπόλοιπο του συμβολαίου του, το οποίο, κατά την άποψή του, τερματίστηκε αντικανονικά.

Από goal.com.cy