Home TOP NEWS Τάκης Μαυρής: “Χάνει βαθμούς γιατί δεν έχει το εύκολο γκολ, της λείπει”

Τάκης Μαυρής: “Χάνει βαθμούς γιατί δεν έχει το εύκολο γκολ, της λείπει”


O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Τάκης Μαυρής μίλησε στο ραδιόφωνο του Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή “Βάλε ένα γκολ” κι αναφέρθηκε στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ, στην διαφορά των 7βαθμών, αλλά και στον μεγαλύτερο αντίπαλο της ομάδας μας.

Οι τοποθετήσεις του:

Για την φετινή Ομόνοια η αρχική του αναφορά ήταν: «Καταρχάς πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα που ήταν όνειρο ζωής να παίξουν στους ομίλους. Τα καταφέραμε. Είναι πρωτόγνωρο, έπαιζαν κάθε 4 μέρες. Μίλησα με παίκτες της Ομόνοιας, πάνε εξωτερικό, συνεχώς τεστ, μένουν μόνοι τους στα δωμάτια, παίζουν χωρίς κόσμο. Δεν είναι καλή η ψυχολογία τους. Στα εντός έδρας είναι εναντίον η απουσία του κόσμου. Χάνουν από την δυναμικότητα τους όλες οι ομάδες».

Για το -7 πρόσθεσε: «Καλύπτονται αυτοί οι βαθμοί. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου θα έχει να δώσει αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Ό,τι κερδίσει στην Ευρώπη είναι καλό. Από τη στιγμή όμως που βάζεις στόχο το πρωτάθλημα, δεν γίνεται να το παίζεις σε διπλό ταμπλό. Αυτό το δήλωσαν στην Ομόνοια και ο κόσμος το περιμένει. Χάνει βαθμούς γιατί δεν έχει το εύκολο γκολ, της λείπει».

Για τον μεγαλύτερο αντίπαλο της Ομόνοιας: «Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει απάντηση. Αν πηγαίνει το πρωτάθλημα όπως πάει τώρα, δεν υπάρχουν ούτε εύκολοι ούτε δύσκολοι αντίπαλοι. Εξαρτάται από την ομάδα. Εγώ πιστεύω πως και η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι μέσα στο παιχνίδι».

Ποιος είναι ο Μαυρής του κυπριακού ποδοσφαίρου: «Δύσκολη ερώτηση».