Home TOP NEWS «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι»

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι»


Δηλώσεις στη κάμερα της Cytavision έκανε πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου.

Είπε αναλυτικά:

Είναι μία κατάσταση πρωτογνωρη όχι μόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά για όλες τις ομάδες που πάζιουν στην Ευρώπη καθώς τα παιχνίδι γίνονται κάθε 3 μέρες. Προσπαθούμε να διχειριστούμε την κατάσταση. Αξιλογούμε τους πάικτες καθημερινά, έχουμε εικόνα και ξέρουμε ποιοι μπορούν να πάιξουν και ποιοι χρειάζονται ξεκουραση. Θα δείξει τι θα μας φέρει αυτή η διαχείριση. Το θετικό είναι ότι είναι όλοι σε ετοιμότητα κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα όποτε κληθούν να είναι έτοιμοι. Το ζητούμενο είναι η συνοχή και η καλή ομαδικη λειτουργία λόγω των πολλών αλλαγών.

Επηρεάζει το αποτέλεσμα της Τετάρτη; Θα το δούμε στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι πως η στεναχώρια ήταν μεγάλη. Φάνηκε στα αποδυτήρια. Όμως είναι επαγκελαμτίες και έμπειροι παίκτες και πρέπει να διαχειρίζονται τα συναισθηματα τους. Το ποδόσφαιρο είναι μία διαδικασία που εξελίσσεται άρα οι παίκτες μας είναι έμπειροι και μπορούν να διαχειριστούν τις εναλλαγές συναισθημάτων.

Για Ολυμπιακό: Είναι μία πολύ καλή ομάδα, καλοδουλεμένο σύνολο με φυσικές δυνάμεις, έχει ποιότητα και πολύ καλό προπονητή. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το ματς όμως από το ξεκίνημα της σεζόν δίνουμε δύσκολους αγώνες και ξέρουμε και σήμερα πως πρέπει να παλέψουμε πολύ για να καταφέρουμε να κερδίσουμε.