Home TOP NEWS Ανδρέας Κανάρης: “Τα ντέρμπι είναι ίσως πιο «βολικά» για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Ανδρέας Κανάρης: “Τα ντέρμπι είναι ίσως πιο «βολικά» για την ΟΜΟΝΟΙΑ”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Κανάρης έκανε ραδιοφωνικές τοποθετήσεις στον Super Sport Fm (104.0) κι αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και στο επικείμενο ντέρμπι “αιωνίων” με τον Αποέλ.

Οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα παίζει να μην χάσει κι αν κερδίσει κέρδισε αυτό κάνει στην Ευρώπη. Έχει αυτό το πλεονέκτημα να παίζει κλειστά και γρήγορα μπροστά. Στην Κύπρο, όμως, γίνεται το αντίθετο. Οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά και με αντεπιθέσεις. Στην Ομόνοια δεν υπάρχει ο παίκτης που έχει το γκολ, αυτό είναι θέμα. Χθες βράδυ, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε, πέτυχε ένα όμορφο γκολ, δεν ήταν πολύ επικίνδυνος. Η Ομόνοια γενικά ήταν καλύτερη σε κάποια ματς, όμως, με τον Ερμή δεν κάναμε φάσεις, είχαμε πέναλτι, όμως, ήταν άσχημο για μας, δεν είχαμε φάσεις. Δεν κάνεις αλλαγή στο 90’ σε ένα τέτοιο ματς. Με Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακό παίξαμε καλύτερα, όμως, και πάλι δεν πήραμε βαθμούς που θα θέλαμε.

Ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ; Αγώνας τριπλής παραλλαγής, είναι 1X2. Είναι δύσκολο και πρωτόγνωρο να βρίσκονται οι δύο ομάδες τόσο χαμηλά στην βαθμολογία, ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε παρόμοιο σκηνικό. Τα ντέρμπι είναι ίσως πιο «βολικά» για την Ομόνοια, όπως παίζει στην Ευρώπη πιστεύω παίξει και στο ντέρμπι. Η Ομόνοια θα παίξει άλλες τρεις φορές με κάθε αντίπαλο. Μπορεί να καλύψει την διαφορά. Μου αρέσει η ΑΕΛ. Μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ούτε ο Απόλλωνας ούτε η Ανόρθωση είναι καλύτερες, όμως εξαρτάται ποιος θ’ αντέξει στο τέλος».