Home TOP NEWS Δύο μεγάλα ντέρμπι απόψε – Οι υποχρεώσεις των τμημάτων μας

Δύο μεγάλα ντέρμπι απόψε – Οι υποχρεώσεις των τμημάτων μας


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (07/12 – 14/12) τα τέσσερα από τα οκτώ αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει και αυτήν την εβδομάδα τριπλή υποχρέωση. Απόψε στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ολοκληρώσει την παρουσία της στους ομίλους του Europa League με τον εκτός έδρας αγώνα (19:55) απέναντι στην Αϊντχόβεν. Την ερχόμενη Δευτέρα (14/12) στις 19:00 θα υποδεχθεί την Πάφος FC για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει απόψε το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Παφιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει αυτή την εβδομάδα δύο παιχνίδια. Την Τετάρτη στις 19:00 υποδέχεται την ΑΕΚ στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου, ενώ το Σάββατο στις 17:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κεραυνό.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου έχει εκτός έδρας υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Αγίου Τύχωνα και θα αρχίσει στις 11:00.