Home TOP NEWS Εντονη δυσαρέσκεια για τις διώξεις της κυπριακής αστυνομίας

Εντονη δυσαρέσκεια για τις διώξεις της κυπριακής αστυνομίας


Οι διώξεις της κυπριακής αστυνομίας σε φίλους του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, προκάλεσαν την αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχθηκε πολλές καταγγελίες από φίλους της ομάδας που ζουν στην Κύπρο και το μεσημέρι της Τετάρτης (2/12) βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να υποδεχθούν την αποστολή του «Δικεφάλου», που ταξίδεψε στη Μεγαλόνησο ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης (2/12) προέκυψαν διάφορα προβλήματα για αρκετούς φίλους του ΠΑΟΚ που ήταν στο αεροδρόμιο, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί και στην Κύπρο κατά του κορονοϊού.

Για το λόγο αυτό η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τοποθετήθηκε γύρω από το θέμα επισημαίνοντας την ανάγκη να μην «εργαλειοποιούνται για παραδειγματισμό» οι φίλοι της ομάδας στην Κύπρο και διαμαρτύρεται για τις διώξεις εναντίον τους από την Αστυνομία της Κύπρου, αναφέροντας τα εξής:

«Μετά από καταγγελίες που δεχτήκαμε από φιλάθλους μας στην Κύπρο, που τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης (μάσκα και αποστάσεις) βρέθηκαν για ολιγόλεπτη εμψύχωση κατά την άφιξη της ομάδας στο νησί, θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για τις διώξεις εναντίον τους, θεωρώντας ότι εργαλειοποιούνται για παραδειγματισμό. Παρακαλούμε τις Αρχές τις Κύπρου να μην διώκουν τη αγνή επιθυμία των φιλάθλων να χειροκροτήσουν από απόσταση την ομάδα τους, σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις της στην Κύπρο. Παράλληλα συστήνουμε στους φιλάθλους να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης, προκειμένου σύντομα να μπορέσουμε με ασφάλεια να αγκαλιαστούμε στις χαρές και τις λύπες όλοι μαζί».
Πηγή:Gazzetta.gr