Home TOP NEWS Φίλιππος: «Ναι, είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Δευτέρας»

Φίλιππος: «Ναι, είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Δευτέρας»


Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας, Φίλιππος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 με αφορμή το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Στην Θεσσαλονίκη η Ομόνοια έκανε το καλύτερο της παιχνίδι. Η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή τώρα. Στην Ευρώπη έχει τον τρόπο, είναι στην έδρα της χωρίς φιλάθλους, έχει τις δυνατότητες παρόλο που ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερο δρόμο από πριν…».

Ο κ. Μπεργκ είπε ότι περισσότερο η προσοχή είναι επικεντρωμένη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ:

«Ναι. Δεν σημαίνει ότι οι παίκτες που θα αγωνιστούν δεν θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είναι παιχνίδι πρόκληση για όλους δεν νομίζω να κατεβεί με ψηλά χέρια η Ομόνοια. Ναι… Είναι πιο σημαντικό το ματς αυτό της Δευτέρας. Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

Υπάρχει πίεση, έχουν χαθεί αρκετοί βαθμοί μετά τα αρνητικά αποτελέσματα:

«Δεν μπορεί να σκεφτεί ένας Ομόνοιατης ότι η ομάδα δεν θα μπει εξάδα ή να πάει Ευρώπη. Είναι στα χέρια της Ομόνοιας για να φτάσει εκεί που πρέπει… Το μέλλον προδιαγράφηκε από πέρσι. Πάντως, αν χαθεί φέτος η Ευρώπη θα είναι σίγουρα μεγάλη απώλεια».

Τι φταίει και χάθηκαν πολλοί βαθμοί;

«Οι λόγοι είναι πολλοί, οι ίδιοι οι παίκτες ψυχολογικά μπορεί να είναι κάτω λόγω των αποτελεσμάτων. Σε πολλά ματς είχαμε ευκαιρίες, είχαμε άτυχες στιγμές, σίγουρα όλα αυτά επηρεάζουν την ψυχολογία του παίκτη αλλά και του προπονητή».

Υπάρχει αρκετή συζήτηση γύρω από το θέμα του επιθετικού στην ομάδα:

«Είναι το θέμα με τον καθαρόαιμο σέντερ φορ που γίνεται συζήτηση, όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ομόνοιας είναι η αργή ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το πρόβλημα είναι στο κέντρο, η αργή ανάπτυξη. Δεν μπορείς να μην έχεις έναν σκόρερ που θα κάνει την διαφορά, δεν γίνεται αυτό για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί… Τον Γενάρη είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, για το θέμα των μεταγραφών».