Home TOP NEWS Καϊάφας: «Ο Μπέργκ είναι ο αρχηγός και αυτός αποφασίζει… ο διαιτητής κατάσφαξε...

Καϊάφας: «Ο Μπέργκ είναι ο αρχηγός και αυτός αποφασίζει… ο διαιτητής κατάσφαξε την ΟΜΟΝΟΙΑ»»


Στο μεσημεριανό δελτίο του καναλιού του “Digital TV” και  μίλησε ο Σωτήρης Καϊάφας. Ο παλαίμαχος άσος και κορυφαίος γκολτζής της Ομόνοιας, αναφέρθηκε στις νέες απώλειες που είχε το “τριφύλλι”, το πρόβλημα στο σκοράρισμα αλλά και την διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Ερμή…

“Έχουμε κάποιες αδυναμίες στο σκοράρισμα. Έχει στιγμές που παίζει καλό ποδόσφαιρο όμως. Στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε και τα παιχνίδια της Ευρώπης, είναι και η κούραση και οι αλλαγές.

Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι οι διαιτητές δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες. Αυτός ο διαιτητής που έπαιξε χθες την Ομόνοια, την… κατάσφαξε. Δύο πέναλτι μπροστά του, το ένα ήταν τέλεια μπροστά του όπως μας το έδειξε η τηλεόραση. Βλέπει τον παίκτη που την κόβει με το χέρι του και δεν δίνει τίποτα. Και μετά γιατί τρώνε κίτρινες και κόκκινες οι ποδοσφαιριστές. Να πάει κάποιος να διαμαρτυρηθεί, του δείχνει κίτρινη κάρτα. Αυτός ο διαιτητής για μένα, ούτε για Γ’ Κατηγορία δεν κάνει. Εκτός αν δεν ήθελε να δώσει τα δύο πέναλτι που είχε η Ομόνοια, ή τουλάχιστον το ένα. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έπαιξα καλά, δεν δικαιούμαι να πάρω πέναλτι. Η Ομόνοια είναι κουρασμένη, χρειάζεται προσοχή. Να τελειώσουν τα Ευρωπαϊκά και να δούμε που θα πάμε”.

Για την γκρίνια προς τον Μπεργκ μετά τις νέες απώλειες: “Αυτός είναι ο αρχηγός, αυτός αποφασίζει για τις αλλαγές και δεν θα του πούμε εμείς. Πιστεύω ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις αλλαγές του, να μην κάνει στο 90′ από την στιγμή που τις τρώω. Είναι καθυστερήσεις, μέχρι να μπει μέσα ο παίκτης θα τελειώσει και δεν θα ακουμπήσει την μπάλα.Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Το κλειδί είναι το σκοράρισμα. Να βρουν ένα ποδοσφαιριστή που θα γεμίζει το τετράγωνο εκεί. Αν δεν βρεθεί, έτσι θα κυλά.

Για το αν είναι πιο σημαντικό, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ή αυτό που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ:
“Ρωτάς εμένα, αλλά εγώ ούτε προπονητής ούτε Πρόεδρος της Ομόνοιας είμαι. Εμείς δεν έχουμε να πούμε πολλά, είναι δουλειά του προπονητή του Δ/Σ και αυτούς”.

Από kerkida.net