Home TOP NEWS Μαυρής για την πορεία, τις εμπειρίες, την Πάφο και την κατάσταση στο...

Μαυρής για την πορεία, τις εμπειρίες, την Πάφο και την κατάσταση στο Αποέλ


Για όλα όσα αφορούν το ρεπορτάζ της Ομόνοιας μίλησε στον Πολίτη (107.6) και στο «Derby» με τους Πανίκο Χατζηλιασή και Ανδρέα Κάντηλο ο παλαίμαχος άσος των πρασίνων, Τάκης Μαυρής.

Ο Μαυρής αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας και στη δυσκολία του προγράμματος με διπλά παιχνίδια σε Ευρώπη και κυπριακό πρωτάθλημα. Επίσης μίλησε για τις εμπειρίες που συλλέγουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως οι Λοΐζου, Κακουλλής και Τζιωνής.

«Δύναμη και κουράγιο στον ΑΠΟΕΛ και τους ποδοσφαιριστές του και εύχομαι υγεία σ’ αυτούς και τις οικογένειες τους», είπε αρχικά ο Μαυρής.

Για την πορεία μέχρι τώρα: «Ήταν πρωτόγνωρο για τους ίδιους και για τον προπονητή μας. Το χθεσινό αποτέλεσμα ίσως να ήταν πλασματικό. Η συνολική παρουσία ήταν πολύ καλή και τις εμπειρίες που πήραν θα τις βρουν μπροστά τους. Σίγουρα δεν ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και η καλοπροαίρετη κριτική πρέπει να γίνεται. Δεν είμαι όμως υπέρ του μηδενισμού. Πρωτίστως και πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Τώρα που τέλειωσε η Ευρώπη να δείξει το καλό της πρόσωπο».

Για τον Μπεργκ και τους μικρούς: «Ξέρει καλύτερα απ’ όλους τι γίνεται. Ο Λοΐζου 17 χρονών έπαιζε με μεγαθήρια στην Ευρώπη το ίδιο και ο Κακουλλής, το ίδιο και ο Τζιωνής. Είναι μεγάλες εμπειρίες γι’ αυτούς».

Για τον Φαμπιάνο: «Οι πρώτοι που νοιώθουν ασφάλεια είναι οι ποδοσφαιριστές με τον τερματοφύλακα που έχουμε. Γι’ αυτό όλες οι ομάδες παγκόσμια έδωσαν πολλά λεφτά για τον τερματοφύλακα τους. Ο Φαμπιάνο έδειξε από την αρχή πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι».

Για το πρωτάθλημα: «Ο κόσμος έπαιξε ρόλο. Δίνει άλλη δυναμική στις ομάδες. Όπως εμείς λέμε στην Ομόνοια ότι οι φίλοι της ομάδας μας είναι ο 12ος ποδοσφαιριστής. Γι’ αυτό έρχονται και αυτά τα παράξενα αποτελέσματα».

Για το ματς με την Πάφος FC: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει τακτική. Εύχομαι να σπάσει η… γκίνια τη Δευτέρα. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και τον ΑΠΟΕΛ η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ καλή. Ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές μας να παρουσιαστούν σωστοί και να δείξουν ότι μία ομάδα υπάρχει στο γήπεδο χωρίς βέβαια να υποτιμώ την ομάδα της Πάφου».

Για τον Κούσουλο: «Στην ομάδα πρέπει να υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη μαύρη δουλειά. Ο Κούσουλος φοράει τη φανέλα της Ομόνοιας και την τιμάει. Είναι σημαντικό, ο προπονητής το είδε αυτό και ότι κι αν κάνει τον υπολογίζει. Πέρσι του ανανεώσαν το συμβόλαιο του όπως και στους άλλους. Τον επιβράβευσαν, αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα».

Πηγή: gipedo.politis.com.cy