Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Ρότζερ Σμιντ για το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι τοποθετήσεις του Ρότζερ Σμιντ για το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ


Ο τεχνικός της PSV, Ρότζερ Σμιντ μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι δηλώσεις του:

«Όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να παίξουμε πολλούς αγώνες. Πρέπει να προσέχω την κατάσταση των παικτών μου »

«Όπως πάντα, θα προετοιμαστούμε καλά. Η  PSV πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη. Ακόμα κι αν έχουμε ήδη προκριθεί. ”

Η PSV έχει  πέντε ακόμη αγώνες μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου: «Έχω δύο στόχους για τα επόμενα πέντε παιχνίδια. Να κερδίσω όσα περισσότερα γίνεται και να προσέχω τη φυσική κατάσταση των παικτών ». «Δεν  έρχονται όλοι να μου πουν ότι είναι κουρασμένοι και θέλουν ξεκούραση, αλλά το βλέπω από αυτούς. Τότε αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό. ”

Για το παιχνίδι με την Χέρενφεν:  «Πρέπει να δεχτούμε ότι δεν μπορούμε να παίξουμε στην κορυφή του παιχνιδιού μας αυτή τη στιγμή. Η κατάσταση δεν είναι έτσι τώρα. Νομίζω ότι τα πάμε καλά λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες αυτής της σεζόν. ”

Ο Schmidt αποκάλυψε ότι ο Timo Baumgartl και ο Nick Viergever θα παίξουν ενάντια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα λόγια του τελευταίου στη συνέντευξη τύπου δείχνουν ότι ανυπομονεί για αυτό. «Ο προπονητής  πάντα λέει ότι μας χρειάζεται πραγματικά όλους. Είμαι επαγγελματίας και ομαδικός παίκτης, οπότε να είστε σίγουροι ότι είμαι έτοιμος όταν με χρειάζεται ο προπονητής », είπε ο Viergever.

«Φυσικά θα προτιμούσα να παίζω πιο συχνά από ό, τι συμβαίνει τώρα, αλλά υπάρχουν και λόγοι για αυτό. Στην προετοιμασία τραυματίστηκα και η ανάρρωση χρειάστηκε λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο. Τότε πήρα κορωνοϊο. Εν τω μεταξύ, άλλα παιδιά έχουν πάει πολύ καλά. ”

Με ένα έτοιμο Viergever, η PSV επιδιώκει συνεπώς μια νίκη, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην πρώτη θέση στο Group E: «Αυτό κάνει το παιχνίδι  αύριο σημαντικό. Είναι καιρός να δείξουμε τι πρέπει να προσφέρουμε. Θέλουμε επίσης να είμαστε πρώτοι. Γι ‘αυτό εξαρτάται από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, αλλά πρέπει σε κάθε περίπτωση να κερδίσουμε. Αυτό είναι πάντα καλό για το συναίσθημα. ”