Home TOP NEWS Σκεύος Χρίστου: “Το πιο σημαντικό για την Ομόνοια είναι το ντέρμπι της...

Σκεύος Χρίστου: “Το πιο σημαντικό για την Ομόνοια είναι το ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ”


O Σκεύος Χρίστου μίλησε στον Super Sport FM (104.0) και αναφέρθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για το ντέρμπι με τον Αποέλ αλλά και για τον Έρικ Μποτεάκ.

Οι δηλώσεις του:

Για την Ομόνοια: «Έκανε περήφανο τον Ομονοιάτικο κόσμο με την πρόκριση της στους ομίλους, αλλά παράλληλα τον απογοήτευσε τελευταία με τα αποτελέσματα και την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Δε γνωρίζω πιο είναι το πρόβλημα, αυτό το ξέρει ο προπονητής, όμως βάσει τα όσα βλέπουμε εγώ θα έλεγα πως την ομάδα που πέρσι είχε την κατοχή της μπάλας, με πλάνο στο παιχνίδι της και παίκτες που έβγαζαν αυτοματισμούς, φέτος δεν την βλέπω. Απέναντι σε κλειστές άμυνες κόντρα στις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες δυσκολεύεται πολύ και σκόραρε μόλις ένα γκολ στα τελευταία μας. Αυτό προβληματίζει και πρέπει άπαντες στην ομάδα να βρουν άμεσα τη λύση. Δε συμφωνώ με όσα γράφονται και λέγονται για επηρεασμό εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών, είναι δεδομένο να υπάρχει κάποια κούραση αλλά είναι θέμα που πρέπει να φτιαχτεί. Αυτό το είχαμε δει και με τον ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια που είχε υποχρεώσεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και μπορούσε να ανταπεξέλθει και έκανε καλή πορεία. Θα μπορούσε να είχε κάποια ανάκαμψη η Ομόνοια και ακόμη δεν την είδαμε. Θα μπορούσε ο προπονητής της ομόνοιας να αλλάξει παίκτες, όπως έκανε με την ΑΕΚ και οι μικροί έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό το είδαμε σε 1-2 παιχνίδι και μετά δεν το ξανάδαμε. Σίγουρα ο προπονητής ξέρει καλύτερα πως να χειριστεί τα πράγματα. Ελπίζω σε κάποια φάση να ανακάμψει, έρχεται και η μετεγγραφική περίοδος και θεωρώ πως ξέρουν που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Η Ομόνοια έχει ποιοτικούς παίκτες, όμως τα παιχνίδια τα ευρωπαϊκά είναι εντελώς διαφορετικά και γι’ αυτό κόντρα στην Γρανάδα έπαιξαν χωρίς άγχος. Δεν έχει άγχος στην Ευρώπη η Ομόνοια, όμως στο πρωτάθλημα έχει γιατί χρειάζεται βαθμούς. Γι’ αυτό παίζει και καλύτερο ποδόσφαιρο στο Γιουρόπα Λιγκ. Κόντρα στον ΠΑΟΚ θα παίξει και πάλι χωρίς άγχος για μια καλή εμφάνιση, όμως το πιο σημαντικό για την Ομόνοια είναι το ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ έρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα και ανεβασμένος, με την Ομόνοια να θέλει τη νίκη για να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματά της»

Για το ντέρμπι «αιώνιο»: «Ο ΑΠΟΕΛ πάει με άλλη ψυχολογία, η Ομόνοια πάει με άγχος, όμως είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Δυστυχώς είναι ένα κλασικό ντέρμπι στο οποίο δεν θα υπάρχει κόσμος».

Για τον Έρικ Μποτεάκ, του οποίου είναι ο ατζέντης του: «Είμαι ο εκπρόσωπός του, δεν είμαι ο γιατρός του (γέλια). Μας είπαν 10 ημέρες με 2 εβδομάδες. Είναι δυνατός και θα κάνει ότι μπορεί να επανέλθει πιο γρήγορα. Είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματος, είναι όμως και ο Γκόμεθ»