Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (14/12 – 21/12) τα πέντε από τα οκτώ αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση και αυτήν την εβδομάδα. Απόψε υποδέχεται την Πάφος FC στις 19:00 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή (18:00) θα αγωνιστεί κόντρα στην Καρμιώτισσα στο γήπεδο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει εκτός έδρας αποστολή την ερχόμενη Παρασκευή. Θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Φρενάρους στις 20:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει ενώπιόν της το «αιώνιο» ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:00 στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου.

Η ομάδα φούτσαλ επανέρχεται στη δράση αυτήν την εβδομάδα με τον εντός έδρας αγώνα της κόντρα στην ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου υποδέχεται την ΑΕΛ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Στάδιο της Αναγέννησης Λυθροδόντα και θα αρχίσει στις 11:00.