Home TOP NEWS Δημητρίου: «Μόνο νίκη σήμερα… θέλουμε να δούμε ένα δυνατό σύνολο»

Δημητρίου: «Μόνο νίκη σήμερα… θέλουμε να δούμε ένα δυνατό σύνολο»


Μίλησε πριν τον αγώνα στη κάμερα της Primetel ο Ανδρέας Δημητρίου:

Είναι το τελευταίο παιχνίδι από ένα πρόγραμμα εξαιρετικά δύσκολο με 6 παιχνίδια σε περίπου 2 εβδομάδες. Μάλιστα το τελευταίο παιχνίδι ήταν την Τετάρτη στις 6 το βράδυ. Το είπαμε και την περασμένη βδομάδα το οποίο θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό διότι υπήρχαν διαθέσιμες ημερομηνίες ωστόσο αυτή ήταν η επιλογή και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να προετοιμαστούμε. Φτιάξαμε μία εντεκάδα βάση των αναγκών του αγώνα και να διαθέτει μέσα πιο έτοιμους παίκτες, πιο φρέσκους παίκτες και με τα χαρακτηριστικά να έχει σήμερα η ομάδα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε διότι θα είναι σημαντικό.

Τι περιμένετε σήμερα; Είμαστε από αυτούς που μπορούν να μιλούν διότι την έχομε πατήσει σε παιχνίδια σαν το σημερινό. Είμαστε παθόντες και αυτό είναι επιπλέον στοιχείο το οποίο είχαμε υπόψη μας στην προετοιμασία για αυτόν τον αγώνα. Χθες έγινε η τακτική, είχαμε μόλις μία μέρα. Το περιμένουμε όπως αυτά του  πρώτου γύρου, κλειστό και θα πρέπει να είμαστε ουσιαστικοί. Τη φάση που θα φτιάξουμε πρέπει να την κάνουμε γκολ.

Για τις αλλαγές και τον Μποτεάκ: Ο προπονητής βλέπει τους παίκτες, την απόδοση τους στα παιχνίδια και στην προπόνηση και αποφασίζει. Το είπαμε πολλές φορές, αυτό αποδεικνύεται, υπάρχει ρόστερ με βάθος που μας δίνει τις δυνατότητα να επιλέγουμε βάση των αναγκών του κάθε αγώνα. Ο προπονητής μας δεν βλέπει ούτε ονόματα, ούτε Εθνικότητες, ούτε ηλικίες. Θέλουμε σήμερα να δούμε ένα σύνολο δυνατό.