Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η δράση των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Η δράση των τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τέσσερα τμήματα του ΑΣΟΛ είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε, με απολογισμό τέσσερεις νίκες και μία ισοπαλία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΑΝΔΡΕΣ
Η ποδοσφαιρική μας ομάδα έδωσε δύο αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα. Αρχικά την Τετάρτη επικράτησε του Απόλλωνα με ανατροπή 2-1 χάρη στο γκολ του Τιάγκο και το αυτογκόλ του ΣάλαΪ. Το Σάββατο εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΛ στο Τσίρειο με τον Λοϊζου να ανοίγει το σκορ και η ισοφάριση από τους «γαλαζοκίτρινους» να έρχεται στο 90+2’. Τα αποτελέσματα αυτά διατήρησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην 3η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής η ομάδα μας νίκησε 0-2 την Λευκοθέα Λατσιών. Το σκορ άνοιξε στο 20’ η Σάρα Παπαδοπούλου και το 2-0 διαμόρφωσε στο 89’ η Μαρινέλλα Παναγιώτου. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 3η θέση με 31 βαθμούς.

ΦΟΥΤΣΑΛ
Η ομάδα φούτσαλ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αραράτ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επικράτησε με 2-1. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Λακούφης και Μαντέλλι. Η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση με 7 βαθμούς, έχοντας όμως αγώνα λιγότερο.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΑΝΔΡΕΣ
Η πετοσφαιρική μας ομάδα αντιμετώπισε την Ε.Ν.Π. εντός έδρας και κατάφερε να κερδίσει με 3-0 σετ (25-19, 25-20, 29-27). Αυτή η νίκη ήταν η 11η σε ισάριθμους αγώνες και διατήρησε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή της βαθμολογίας.