Home TOP NEWS Νικόλας Γεωργίου: “Η Ομόνοια μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο, στα ντέρμπι δύσκολα...

Νικόλας Γεωργίου: “Η Ομόνοια μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο, στα ντέρμπι δύσκολα χάνει”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Γεωργίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή «Τρανζίσιον» για την πορεία των πρασίνων στη φετινή σεζόν.

Επίσης ο Νικόλας Γεωργίου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Ασαντέ μεταμορφώθηκε σε επιθετικό με απίστευτα τελειώματα.

Οι δηλώσεις του:

“Ήταν η Ομόνοια πάρα πολύ αποτελεσματική. Τα στοιχεία της ομάδας είναι εκεί. Τώρα που ελευθερώθηκε από την Ευρώπη θα είναι πολύ πιο εύκολο, φτάνει να μην έχει δυστοκία στην επίθεση. Τώρα που δεν υπάρχει δυστοκία φαίνεται ότι είναι πολύ αποτελεσματική. Δεν έθελξε με την απόδοση της όμως εκτός από 2-3 φάσεις δεν κινδύνεψε. Έκλεισαν πολύ καλά τις κάθετες μπαλιές της ΑΕΚ. Όταν έκοψε τις κάθετες ήταν εύκολο να αμυνθεί. Η πειθαρχία στην άμυνα ήταν απίστευτη. Έχει καλές αλληλοκαλύψεις και ήταν κάτι πολύ καλό σε τέτοια ντέρμπι. Ο Ασαντέ μεταμορφώθηκε σε επιθετικό και μιλούμε για απίστευτα τελειώματα. Έχει χρόνια να δω επιθετικό να πλασάρει με τέτοια ντρίμπλα και τελείωμα. Έχει πέντε αλλαγές ο Μπεργκ. Είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Να βγάζεις ένα στο ημίχρονο και να βάζεις άλλο. Αυτό με τις πέντε αλλαγές είναι πλεονέκτημα. Αν ο Τσέποβιτς είναι ο φορ που ψάχνει θα δείξει στη συνέχεια”.

“Αυτό που μετρά είναι η καλή αμυντική λειτουργία και η αποτελεσματικότητα στις αντεπιθέσεις”.

“Η Ομόνοια μπαίνει βαθιά στην περιοχή και το ποσοστό να βάλει γκολ είναι υψηλό. Είναι ξεκάθαρες οι τελικές που κάνει η Ομόνοια”.

“Η Ομόνοια μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο. Στα ντέρμπι δύσκολα χάνει. Εκπέμπει ξανά φόβο και είναι ακριβώς με πέρσι. Αν είναι αποτελεσματική στην επίθεση θα κερδίσει. Δύσκολα καταβάλλεις στην άμυνα την Ομόνοια. Είναι έτοιμη η Ομόνοια και είμαι αισιόδοξος”.

“Έχει 3-4 ντέρμπι που μπορεί να πιάσει το μάξιμουμ η Ομόνοια”.

“Δεν μπορείς να παίζεις σε διπλό ταμπλό εκτός αν έχεις 22 παίκτες. Είναι δύσκολο να βάλεις όλα τα μήλα σε ένα καλάθι. Αυτό που μένει είναι τώρα που είναι στα καλά της είναι πιο εύκολο να κερδίσει τα παιχνίδια”.

“Η διαφορά καλύφθηκε και τώρα με τα ντέρμπι είναι η ευκαιρία της να έρθει πιο κοντά στην κορυφή. Είναι σε καλό δρόμο και θα δούμε. Το καλό είναι ότι στα ντέρμπι είναι πολύ καλή”.

“Η Ομόνοια θα ήταν πιο ισχυρή αν ήταν ο κόσμος. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζουμε τουλάχιστον στα play off να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο”.