Home TOP NEWS Ο Μπεργκ για την ανάδειξη του σε προπονητή του μήνα: “Οι κύριοι...

Ο Μπεργκ για την ανάδειξη του σε προπονητή του μήνα: “Οι κύριοι υπαίτιοι για αυτό το βραβείο είναι οι ποδοσφαιριστές ο έπαινος είναι γι’ αυτούς”


Ο Νορβηγός τεχνικός της ομάδας μας στις τοποθετήσεις του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, κλήθηκε να σχολιάσει και την ανάδειξη του σε προπονητή του μήνα για τον Δεκέμβριο.

Ο Μπεργκ τόνισε χαρακτηριστικά ότι ένα προπονητής όταν κερδίζει ένα τέτοιο βραβείο, είναι βραβείο για όλους, για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για όλους όσους δουλεύουν καθημερινά στην ομάδα προσπαθώντας να γίνεται αυτή καλύτερη.

Η τοποθέτηση του: 

«Όταν ο προπονητής κερδίζει ένα βραβείο είναι περισσότερο ένα βραβείο για όλους στον Σύλλογο. Τους ποδοσφαιριστές που παίζουν στους αγώνες που είναι οι κύριοι υπαίτιοι για αυτό το βραβείο και ο έπαινος πρέπει να είναι γι’ αυτούς. Αυτό (το βραβείο) στηρίζεται στα αποτελέσματα που είχαμε και αυτά ήρθαν λόγω της καλής απόδοσης των ποδοσφαιριστών. Όλοι όσοι είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ δουλεύουν καθημερινά προσπαθώντας η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Το βραβείο είναι για όλους αυτούς. Αντανακλά τα καλά αποτελέσματα, όπου πολλοί άνθρωποι κάνουν φοβερή δουλειά για μια χρονική περίοδο ενωμένοι».