Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (11/12 – 18/12) τα πέντε από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση και αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη (18:00) αντιμετωπίζει στο Τσίρειο τον Απόλλωνα σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, ενώ το Σάββατο (16:00) θα υποδεχθεί τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ για την 20η αγωνιστική.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου έχει εντός έδρας υποχρέωση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Κυριακή στις 11:00 θα υποδεχθεί την ομάδα του Ερμή Απόλλων.

Η ομάδα φούτσαλ έχει ευρωπαϊκή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα για τους 32 του Champions League. Αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 20:00 την Berettyóújfalu Ουγγαρίας. Το παιχνίδι θα είναι μονό και θα διεξαχθεί στο «Ελευθέρια».

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει ενώπιόν της εκτός έδρας ντέρμπι. Την Παρασκευή στις 20:00 θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραβά.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει διπλή αποστολή αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή  θα υποδεχθεί την ΕΝΠ.