
Η Πάφος ανακοίνωσε νωρίτερα την πρόσληψη του 45χρονου παλαίμαχου Ισπανού ποδοσφαιριστή Μίτσελ Σαλγκάδο ως υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος.
Πρόκειται για ένα σπουδαίο όνομα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το οποίο έρχεται για να δουλέψει στο νησί μας.
Ο Σαλγκάδο πάντως βρέθηκε στο παρελθόν, ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, δύο φορές αντιμέτωπος με τον προπονητή μας, όταν ο Μπεργκ έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ήταν τη χρονιά 1999/00 όταν οι δύο ομάδες έπαιξαν στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης. Η Ρεάλ είχε προκριθεί τότε, μάλιστα είχε φτάσει μέχρι τον τελικό κατακτώντας τον τίτλο.
Έχουν λοιπόν το παρελθόν τους οι δύο οι οποίοι πλέον, από διαφορετικά πόστα, θα αναμετρούνται στην Κύπρο.








![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



