Home TOP NEWS Δημητρίου: «Δεδομένος ο βαθμός δυσκολίας, πρέπει να παίξουμε κοντά στο καλύτερο...

Δημητρίου: «Δεδομένος ο βαθμός δυσκολίας, πρέπει να παίξουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο»


Μίλησε στη κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, λέγοντας…

Για τον αγώνα: Είχαμε 2-3 μέρες να δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι. Τα αποτελέσματα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό δείχνουν και τον βαθμό δυσκολίας. Για να κερδίσουμε σήμερα πρέπει να είμαστε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο. Θέλουμε το πρώτο τρίποντο. Έμειναν 10 τελικοί και θα είναι ότι καλύτερο να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας με νίκη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.

Για το πρόγραμμα: Ο βαθμός δυσκολίας ήταν δεδομένος. Το κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Και έτσι πράξαμε και κόντρα στο Αποέλ στο κύπελλο και πήραμε ένα αποτέλεσμα που σίγουρα αποτυχία δεν είναι. Είναι καλύτερο από το 0-0 και εκκρεμεί ο επαναληπτικός. Ο βαθμός δυσκολίας σήμερα είναι υψηλός.

Για τα αγωνιστικά: Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Κυριακίδης βρίσκεται σε πορεία επιστροφής. Σε αυτή την τελική ευθεία θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες και θα είναι ότι καλύτερο να είναι όλοι διαθέσιμοι.

ΓΙα το Ηλίας Πούλλο: Θα κτιστεί ένα νέο προπονητικό κέντρο με νέες εγκαταστάσεις και ένα νέο γήπεδο. Έγινε δημόσια ακρόαση και περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου παρεκκλήσεων και περιμένουμε την άδεια. Όταν συμβεί αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για να ξεκινήσουν τα έργα.