Home TOP NEWS Κανάρης: «Ταλέντα οι μικροί… Παπουλής σαν το παλιό καλό κρασί»

Κανάρης: «Ταλέντα οι μικροί… Παπουλής σαν το παλιό καλό κρασί»


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Κανάρης.

Μίλησε για τη νέα επιτυχία της ομάδα στο πρωτάθλημα και για την κούρσα για τον τίτλο ενώ έκανε αναφορά και στους νεαρούς Κύπριους της ομάδας και τον Παπουλή.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Δόξας: «Η Ομόνοια είχε κάπως πιο βατό πρόγραμμα στιες τελευταίες τρεις αγωνιστικές παρόλο που στον 1ο γύρο είχε χάσει βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια. Ήταν μια καλή εμφάνιση με τη Δόξα, κέρδισε καθαρά».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα φέτος, θέλει πολλή προσοχή και σοβαρότητα. Όλες οι ομάδες έχουν στόχους όπως είναι τα δεδομένα. Το πρωτάθλημα θα το διεκδικήσουν οι τέσσερις ομάδες της τετράδας».

Για τους τρεις νεαρούς: «Η Ομόνοια χρησιμοποιεί φέτος τρεις νεαρούς, τον Λοϊζου, τον Τζιωνή και τον Κακουλλή. Για μένα και οι τρεις είναι ταλέντα. Να μην πάρει ο νους τους αέρα γιατί μπορεί να εξαφανιστούν. Για μένα ο Τζιωνής είναι απαραίτητος για την ενδεκάδα, αυτή είναι προσωπική μου άποψη. Αν συνεχίσει έτσι, αυτό το παιδί δεν θα μείνει στην Κύπρο».

Για τον Παπουλή: «Ο Παπουλής είναι όπως το παλιό κρασί, βοηθάει πάρα πολύ, έχει και το γκολ. Είναι πολύτιμος παίκτης».

Από 24sports.com.cy