Home TOP NEWS Παπουλής: «Θέλουμε το πρωτάθλημα και δουλεύουμε για αυτό»

Παπουλής: «Θέλουμε το πρωτάθλημα και δουλεύουμε για αυτό»


Ο πρωταγωνιστής της νίκης επί της Δόξας Φώτης Παπουλής, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα, μίλησε στη Cytavision μετά τον αγώνα.

Είπε: Σημαντική νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ήρθαμε από στραβοπάτημα αν και κάναμε εκπληκτική πορεία το τελευτάιο διάστημα. Δεν βρεθ΄ληκαμε στη μέρα μας στο πρόηγούμενο παιχνίδι. Καταφέραμερ να γφύγουμε με νίκη από μία δύσκολη έδρα. Έχουμε πλάνο, είμαστε ομάδα με όλη τηνέννοια της λέξης και έτσι πρέπει να συνεχίζουμε. Ουτε στα κακά αποτελέσματα πρέπει να χαμηλώνουμε το κεφάλι, ούτε κι όταν κερδίζουμε πρέπει να είμαστε υπερόπτες. Σταθερά και ταπεινά να συνεχίσουμε.

Για τη δική του απόδοση: Ο Παπουλής είναι μέλος της ομάδας. Θέλω κάθε φορά να βοηθάω την ομάδα. Το έκανα σήμερα όμως αξίζουν συγχρητήρια σε όλους.

Για το στόχο του πρωταθλήματος: Πάντα ο οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει το πρωτάθλημα.  Είναι και για εμάς δεδομένο. Το απαιτούμε και το θέλουμε και δουλεύουμε πολύ για αυτό. Δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες, εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι.