Home TOP NEWS Τέσσερις παίκτες στο όριο

Τέσσερις παίκτες στο όριο


Ο Τόμας Χούμποτσαν και ο Αμπντουλαχί Σεχού ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας.

Ο Σλοβάκος αμυντικός θα απουσιάσει στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ για τον Σέχου θα αποφασίσει ο Χένινγκ Μπεργκ, με το Νορβηγό τεχνικό κατά πάσα πιθανότητα να παίρνει την απόφαση και να τον αφήνει εκτός για το ματς με τον Ερμή.

Απο εκεί και πέρα υπάρχουν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι στο όριο και αν δεχθούν κάρτα θα χάσουν κάποιο από τους επόμενους αγώνες της ομάδας μας. Πρόκειται για τους Μαυρία (2κίτρινες), Κίκο (2κίτρινες), Κούσουλο (2κίτρινες), Γιόρντι Γκόμεθ (5κίτρινες).

Το πρωτάθλημα μας μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή και οι ποδοσφαιριστές που είναι στο όριο θα πρέπει να ιδιαίτερα προσεχτικοί στα επόμενα ματς έτσι ώστε να μην χρειαστεί να απουσιάσουν από κάποιο παιχνίδι και να στερηθεί των υπηρεσιών τους ο Χένινγκ Μπεργκ.

Να σημειώσουμε ότι στην β’ φάση του πρωταθλήματος οι κάρτες μηδενίζονται και η τιμωρία ισχυεί με την συμπλήρωση 2 κίτρινων.