Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (08/02 – 15/02) τα τέσσερα από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Αύριο υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στις 17:00 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Σάββατο στις 18:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερμή για την 25η αγωνιστική.

Η ομάδα φούτσαλ υποδέχεται απόψε (19:00) την ΑΕΛ σε εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και την Πέμπτη την ίδια ώρα αντιμετωπίζει την Αραράτ στο «Ελευθέρια» για την 9η αγωνιστική.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 την ΕΝΠ σε εξ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. To παιχνίδι σημειώνει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς κρίνεται η τελική βαθμολογία για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, ανάμεσα στις θέσεις 4-6.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ερμή Απόλλων για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11:00.