Home TOP NEWS Χορηγική συνεργασία ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

Χορηγική συνεργασία ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ με την οποία ενημερώνει για την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Πετρολίνα.

Η ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Πετρολίνα, η οποία εντάσσεται στους επίσημους χορηγούς της ομάδας μας.

Στόχος μας η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μας, σε διάφορα επίπεδα, στο προσεχές μέλλον.

Πετρολίνα

H Πετρολίνα, η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πρατηρίων καυσίμων με 97 πρατήρια κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina, Eni και Agip, ενώ δραστηριοποιείται και στον ανεφοδιασμό αεροπλάνων και πλοίων στα αεροδρόμια, λιμάνια και μαρίνες του νησιού. Εργοδοτεί άμεσα και έμμεσα πέραν των 1300 ατόμων στις εγκαταστάσεις, γραφεία και μέσω του δικτύου πρατηρίων.

Η Πετρολίνα επενδύει διαρκώς σε νέα, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και σε έργα υποδομής, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία σε θέματα έρευνας, τεχνολογίας και καινοτομίας.

Όραμα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να βρίσκεται παντού όπου ο Κύπριος κινείται και δημιουργεί, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον.

Website: www.petrolina.com.cy
Facebook Page: Petrolina (Holdings) Public Ltd

Καλωσορίζουμε την Πετρολίνα στην οικογένεια των χορηγών/συνεργατών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ανάπτυξη στη συνεργασία μας.

Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν!