Home TOP NEWS Φουντώνουν οι φήμες για Μαυρία και Απόλλωνα

Φουντώνουν οι φήμες για Μαυρία και Απόλλωνα


Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportdog.gr αναφέρει πως ο Χάρης Μαυρίας έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Χάρης Μαυρίας επέστρεψε στην Εθνική Ελλάδας και τις κλήσεις των Φαν Σχιπ και των συνεργατών του αλλά ήδη έχει βρει και την επόμενη ομάδα της καριέρας του! Στην Ομόνοια έχει χάσει την θέση του (μετράει την φετινή σεζόν συνολικά 9 συμμετοχές, 6 στο πρωτάθλημα και η τελευταία ήταν τον Νοέμβριο) ενώ το συμβόλαιο του τελειώνει τον Μάϊο. Αν πιστέψουμε – εγώ πάντως μέχρι κεραίας – την κυπριακή μανατζερική πιάτσα, ο Μαυρίας θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Απόλλων Λεμεσού για την ερχόμενη περίοδο!

Συγκεκριμένα, ο Μαυρίας φέρεται να έχει υπογράψει στον Απόλλων, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα αφού βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του στην Ομόνοια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πίσω από αυτό το deal βρίσκεται ο Πέτρος Κονναφής, ο παλαίμαχος διεθνής Κύπριος αμυντικός κι ατζέντης, που εδώ και χρόνια είναι ο έμπιστος άνθρωπος στις μεταγραφικές υποθέσεις του Απόλλωνα, του προέδρου του Νίκου Κίρζη! Άλλωστε στο σπίτι του τελευταίου, στην Λεμεσό, φέρεται να έπεσαν οι υπογραφές».