Home TOP NEWS Ιωακείμ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα…»

Ιωακείμ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα…»


Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Άκης Ιωακείμ για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, τον Φαμπιάνο, αλλά και για την συνέχεια.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Νομίζω πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Φαβορί για πρωτάθλημα θεωρώ πως είναι η Ομόνοια. Και είναι το πρώτο φαβορί με βάση όσα μας έδειξε. Υπάρχει και η ΑΕΛ, ο Απόλλωνας, αλλά και η Ανόρθωση σε μεταγενέστερο στάδιο. Με αυτές τις τελευταίες εμφανίσεις της Ομόνοιας, όταν δεν χάνεις, τότε δείχνεις πως είσαι μια πολύ καλή ομάδα. Η Ομόνοια είχε το δικαίωμα και για ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, δεν το είχε όμως η Ανόρθωση».

Για τον Φαμπιάνο και τα σερί:  «Είσαι ομάδα φουλ για πρωτάθλημα με τόσα θετικά σερί. Για να πάρει μια ομάδα πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχει την καλύτερη άμυνα. Η Ομόνοια μπορεί να το καταφέρει αυτό. Δεν θυμάμαι ένα τόσο καλό τερματοφύλακα στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια, εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους συμπαίκτες του. Είναι πολύ τυχερή η Ομόνοια που διαθέτει τον Φαμπιάνο».

Για την συνέχεια:«Θα έρθουν και τα γκολ, η Ομόνοια έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Συνιστώ στον κόσμο της Ομόνοιας υπομονή, διότι η ομάδα είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα, μετά την είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο».

Για τον Μπεργκ: «Ο κάθε προπονητής κάνει αυτό που βλέπει στην προπόνηση. Ο Μπεργκ έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλός προπονητής. Όλο αυτό με τους παίκτες που δεν παίζουν, έχει κουράσει λίγο».

Για τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ: «Είναι κρίσιμη εβδομάδα. Η Ομόνοια μπορεί να διεκδικήσει και τα δύο παιχνίδια κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, με την κατάλληλη διαχείριση».

Από 24sports.com.cy