Home TOP NEWS Λανγκ για Λεβαντόφσκι: “Κάποιος πρέπει πάντα να του βάλει πίεση”

Λανγκ για Λεβαντόφσκι: “Κάποιος πρέπει πάντα να του βάλει πίεση”


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Άνταμ Λανγκ, παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Ουγγαρίας ενόψει του αγώνα της Εθνική Ουγγαρίας με την Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο οποίος είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ουγγαίας θα έχει ένα δύσκολο έργο κόντρα στους Πολωνούς καθώς θα έχει την ευθύνη να σταματήσει τον σούπερ σταρ των Πολωνών και τον στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Λανγκ στις τοποθετήσεις του ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τον φορ του Γερμανικού συλλόγου.

Οι τοποθετήσεις του Λανγκ:

“Ο Λεβαντόφσκι είναι ένας παίκτης με την ευφυΐα να αντιδρά σε διάφορες καταστάσεις του αγώνα. Πρέπει να έχουμε απαντήσεις σε αυτό. Με καλή συνεργασία, πρέπει να τον μαρκάρουμε και κάποιος πρέπει πάντα να του βάλει πίεση. Η παραμικρή κίνηση, ο παραμικρός χώρος για αυτόν είναι σημαντικός και πρέπει να το αποφύγουμε αυτό”

“Ξέρουμε ότι οι Πολωνοί είναι δυνατοί όμως δείξαμε πρόσφατα ότι μπορούμε να παίζουμε με πάθος με ομάδες σαν αυτές. Το ματς θα κριθεί από τη φόρμα που θα έχουμε εκείνη τη μέρα και από τις αποφάσεις που θα πάρουμε στον αγώνα. Όλοι ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια”