Home TOP NEWS Ο Μπεργκ κυνηγάει το σερί του Λεμονή!

Ο Μπεργκ κυνηγάει το σερί του Λεμονή!


Ένα ενδιαφέρον άρθρο φιλοξενείται στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy το οποίο αναφέρει ότι ο Χένινγκ Μπεργκ κυνηγάει τον Τάκη Λεμονή και το αήττητο του Ελλαδίτη τεχνικού το οποίο ήταν 19 συνεχόμενα παιχνίδια.

Το δημοσίευμα:

Ένα πολύ μεγάλο αήττητο σερί τρέχει η Ομόνοια στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού στο Μακάρειο, οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν αισίως 17 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αήττητο σερί της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα τα τελευταία δεκάμισι χρόνια! Η ομάδα του Μπεργκ ξεπέρασε ήδη το αήττητο σερί των 16 αγώνων που είχε καταγράψει η Ομόνοια στο τέλος της σεζόν 2010-11 το οποίο συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της σεζον 2011-12. Ουσιαστικά οι «πράσινοι» ήταν αήττητοι στο πρωτάθλημα από τις 16 Απριλίου του 2011 μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου.

Πλέον, ο Νορβηγός προπονητής της Ομόνοιας κυνηγά με αξιώσεις την κατάρριψη του ρεκόρ που είχε δημιουργήσει ο Τάκης Λεμονής. Με τον Ελλαδίτη στον πάγκο, οι «πράσινοι» παρέμειναν αήττητοι για 19 συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος, σερί το οποίο ξεκίνησε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2009-10 (17 Ιανουαρίου του 2010) και ολοκληρώθηκε στις αρχές της επόμενης σεζόν και συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2010.

Το αήττητο σερί της ομάδας του Μπεργκ παίρνει μεγαλύτερη αξία καθώς τα δυο προηγούμενα μεγάλα σερί της Ομόνοιας είχαν επεκταθεί σε δυο αγωνιστικές περιόδους, σε αντίθεση με το φετινό το οποίο καταγράφεται σε μόνο μια σεζόν.

Τις επόμενες τρεις αγωνιστικές η Ομόνοια θα παίξει κατά σειρά με Ανόρθωση, ΑΕΛ και ΑΕΚ. Αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να παραμείνουν αήττητοι και σε αυτά τα παιχνίδια τότε ο Χένινγκ Μπεργκ θα καταρρίψει μετά αρκετά χρόνια το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Τάκη Λεμονή.

Πηγή:24sports.com.cy