Home TOP NEWS “Ένας άνθρωπος με ήθος, με αξίες που βοηθούσε κόσμο φτωχό”

“Ένας άνθρωπος με ήθος, με αξίες που βοηθούσε κόσμο φτωχό”


Ο επιχειρηματίας και θερμός υποστηρικτής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νίκος Νικολάου με ένα συγκινητικό κείμενο αποχαιρετάει τον Νίκο Χαραλάμπους.

“Νικος Χαραλαμπους, ένας θρύλος για τους Ομονοιάτες, ένας γεννημένος αρχηγός, ένας ηγέτης, ένας άρχοντας των γηπέδων και της ζωής.

Ήταν το είδωλο μου σαν ποδοσφαιριστής. Με έπαιρνε ο αγαπημενος μου πατέρας (αιωνια του η μνήμη) ποδόσφαιρο στα γήπεδα για να δω την αγαπημένη μου ομάδα που με έκανε ο πατέρας μου να λατρεύω. Εκεί είδα τον Νίκο Χαραλαμπους πως έπαιζε ποδόσφαιρο και τρελάθηκα. Το χαρακτηριστικό του το μεγάλο, όταν η μπάλα κατέβαινε από ψηλά την σταματούσε πάνω με το στήθος του λες και είχε μαγνήτη. Μπορώ να γράφω με τις ώρες για αυτό τον θρύλο που οδηγούσε την Ομόνοια για 9 χρόνια ως ο ηγέτης της και ο αρχηγός. Λατρεύτηκες φίλε μου Νίκο γιατί το άξιζες πραγματικά. Έδωσες τα πάντα και πήρες την αγάπη του κόσμου μέχρι τον θάνατο σου.

Όταν σε γνώρισα την πρώτη φορά που έθεσες υποψηφιότητα για την επιστροφή σου πίσω στην ομάδα ένιωσα δέος απέναντι σου και σε τίμησα με την ψήφο μου γιατί είχες το δικαίωμα να επιστρεψεις εκεί που σου αξίζει και σου το είπα προσωπικά και συγκινήθηκες. Μου έκανες την τιμή να γίνω φίλος σου, να γνωρίσω τον τρόπο που σκεφτόσουν μέσα από τηλεφωνικές εποικοινωνιες που είχαμε συχνά που μιλούσαμε μαζί για την αγαπημένη μας ομάδα πάντα και με προσωπικές επαφές.

Όταν έδειξα ενδιαφέρον για την ομάδα να την βοηθήσω, μου έστειλες μήνυμα και μου έγραψες ωραία λόγια και με συγκίνησες, ζήτησες να σε συναντήσω και σε συνάντησα και συζητήσαμε για την αγαπημένη μας ομάδα πως θα την βοηθούσαμε. Ένας άνθρωπος με ήθος, με αξίες, μα ένας άνθρωπος που βοηθούσε κόσμο φτωχό ανελλιπώς και όχι μόνο. Τα έβλεπα αλλά μου τα έλεγαν και συμπαίκτες σου. Ένας άνθρωπος που βοήθησε και την Ομόνοια μέσα στα σοβαρά προβλήματα της. Ένας λεβεντάνθρωπος, άρχοντας των γηπέδων και της ζωής έφυγε άδικα αλλά πλήρης με όλη την αγάπη που βίωσε σαν ένας μικρός θεός που έτσι έλεγε όταν τον ανέβαζε ο κόσμος στους ώμους του, άγγιζε τον ουρανό. ΑΙΩΝΙΑ σου η μνήμη φίλε. Ο θεός θα ανάπαυσει την ψυχή σου”.

Πηγή:kerkida.net