Home TOP NEWS Σερφά: “Η φετινή σεζόν ανήκει στην Ομόνοια, πιστεύω ότι στο τέλος θα...

Σερφά: “Η φετινή σεζόν ανήκει στην Ομόνοια, πιστεύω ότι στο τέλος θα κατακτήσει τον τίτλο”


Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής, Σοφιάν Σερφά, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ τις σεζόν 2011-2012 και 2013-2014 και τώρα εργάζεται στην Κύπρο ως βοηθός προπονητής στην Ομόνοια Αραδίππου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104,0.

Οι τοποθετήσεις του:

«Μου αρέσει η Κύπρος. Ερχόμενος εδώ ως βοηθός αυτή τη φορά, η Ομόνοια Αραδίππου βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις, όμως τώρα μέσα από σκληρή δουλειά η ομάδα ανέβηκε στην 5η. Παρακολουθώ τα μαθήματα της ΚΟΠ για να αποκτήσω όλα τα διπλώματα προπονητικής μέχρι το OYEFA Pro. Το παίρνω σιγά-σιγά, να μάθω όλα τα μυστικά για να γίνω ένας καλό προπονητής. Μέχρι στιγμής με τον κ. Μάριο Κωνσταντίνου στα μαθήματα και με τον Άγγελο Ευθυμίου στην πρακτική, τα πηγαίνω καλά», είπε αρχικά.

Για τον επαναληπτικό Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα ντέρμπι. Δεν είναι μόνο η σημερινή ημέρα δύσκολη αλλά όλη η εβδομάδα για την Ομόνοια, καθώς στην επόμενη αγωνιστική θα παίζει με την ΑΕΛ. Αν θα διάλεγα πιο είναι το σημαντικό παιχνίδι, θα επέλεγα αυτό του Σαββάτου γιατί παίζεται η πρωτιά και είναι πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια. Η φετινή σεζόν ανήκει στην Ομόνοια και πιστεύω ότι στο τέλος θα κατακτήσει τον τίτλο. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Μπεργκ, να συνομιλήσω μαζί του και κατάλαβα τη φιλοσοφία του. Τον θεωρώ πολύ έξυπνο προπονητή που καταλαβαίνει του παίκτες του και ξέρει πολύ καλά τι κάνει».

Για VAR: «Είναι μια κατάσταση δύσκολη με τα λάθη του VAR, όμως ελπίζω οι αρμόδιοι να την διορθώσουν. Το ίδιο εύχομαι να διορθώσουν και με τον κόσμο για να επιστρέψει στα γήπεδα. Η διαφορά είναι τεράστια του σήμερα με το τότε. Θυμάμαι που γέμιζαν τα γήπεδα».