
Είναι για αυτούς το παιχνίδι της χρονιάς. Στο Αποέλ βλέπουν τον επαναληπτικό μαζί μας ως έναν πρόωρο τελικό. Το κύπελλο είναι η μοναδική τους διέξοδος για διάκριση και για Ευρώπη.
Προέκυψε πρόβλημα στο παιχνίδι με την Πάφο για το πρωτάθλημα με τον Κλωναρίδη να αντικαθίσταται αναγκαστικά με μυικό πρόβλημα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Βέβαια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και πως θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.
Από κει και πέρα αμφίβολοι θεωρούνται οι Λουντέμο και Βινίσιους και αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι τελικά στην αποστολή.
Γνωστές οι απουσίες των Εφραίμ και Μπερν. Δεν έπαιξε ο Γκάρνερ στον αγώνα με τη Πάφο λόγω τιμωρίας και την Τετάρτη θα είναι βασικός.


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
