Home TOP NEWS Τάκης Μαυρής: “Μιλούμε για τον Φαμπιάνο, εγώ μιλώ για τον Μπεργκ”

Τάκης Μαυρής: “Μιλούμε για τον Φαμπιάνο, εγώ μιλώ για τον Μπεργκ”

Για την κλήρωση του κυπέλλου: «Άσχημη κλήρωση για τον ΑΠΟΕΛ και για την Ανόρθωση. Διότι ο στόχος και των δυο ομάδων είναι να βγουν στην Ευρώπη».


Για τη μάχη του τίτλου: «Θα είναι συναρπαστικό το φινάλε. Κάθε αγωνιστική μπορεί να έχει και εκπλήξεις. Δεν έχουν εύκολα παιχνίδια. Με την απουσία του κόσμου… ο κόσμος δίνει μία δυναμική στην ομάδα. Όταν παίζαμε λέγαμε ότι ο κόσμος της Ομόνοιας ήταν ο 12ος παίκτης. Στην προπόνηση και είχε 10-12 χιλιάδες κόσμου».

«Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Εγώ θα πάω στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μου. Το τι κυκλοφορούσε, τι φημολογείτο και τι μεμψιμοιρίες… Είδαμε μία ΑΕΚ χωρίς άγχος, πάρα πολύ καλή ομάδα. Είχαμε ευχή από τον Θεό, μπορούσαν να μας κερδίσουν άνετα».

Για τις εκκρεμότητες που κλείνει μία-μία ο Σταύρος Παπασταύρου και την ανανέωση με Μπεργκ: «Τι γίνεται στην εταιρεία 2-3 άτομα τα ξέρουν, δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω. Και είναι καλό. Είναι οικογένεια, αυτό είναι. Αν τα προβλήματα τα βγάζεις έξω, τότε θα γυρίσει μπούμερανγκ. Ο προπονητής είναι εκεί, αλλά έχει και συνεργάτες. Κριτική να γίνεται, αλλά να μηδενίζεις τα πάντα… Βγήκαν διάφοροι επώνυμοι να κατακρίνουν τον κ. Μπεργκ… δεν γνωρίζουν».

Για τον Φαμπιάνο: «Μιλούμε για τον Φαμπιάνο, εγώ μιλώ για τον Μπεργκ. Ο άνθρωπος εν 56 χρονών, εν φιλόδοξος. Θέλει να πάει σε ένα πιο υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Και με την παρουσία του με την Ομόνοια, αν πιάσει και το πρωτάθλημα… Είναι επαγγελματίες. Μπορεί να έρθει μία ομάδα του εξωτερικού να τους προσφέρει κάποια άλλα πράγματα που μπορεί η Ομόνοια να μην μπορεί να τα προσφέρει».

Για τον Λοΐζου: «Πρέπει να χαίρονται όλοι οι Ομονοιάτες. Ειδικά η μητέρα και ο πατέρας του. Ξέρεις τι σημαίνει ένας 16χρονος να προπονείται με επαγγελματίες. Ξέρεις πόσα μυστικά μαθαίνει. Όπως και ο φίλος μου ο Τζιωνής, πώς ήταν πέρσι πώς είναι φέτος. Ή τον μικρό τον Παναγιώτου, τον Βενιζέλο, τον Χαράλαμπο. Είναι τιμή τους που έχουν να κάνουν με παίκτες μίας άλλης κλάσης».

Για την Εθνική: «Η Εθνική ομάδα είναι… Εθνική ομάδα. Όλοι πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Κακά τα ψέματα, πολλοί ποδοσφαιριστές δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Είναι ανασταλτικός παράγοντας. Οι νεαροί θα παίξουν, όμως θέλεις και τις εμπειρίες».

Για τις δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΛ, Αντρέα Σοφοκλέους: «Ας τον κρίνουν άλλοι. Δεν είμαι ο αρμόδιος εγώ να κρίνω τον κ. Σοφοκλέους ή τον οποιοδήποτε κ. Σοφοκλέους».