Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (22/03 – 29/03) τα τέσσερα από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν εννέα αγώνες.

Η ομάδα φούτσαλ έχει διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Απόψε στις 19:00 θα υποδεχθεί την ΑΕΛ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Κυριακή θα αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 19:00.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της πετόσφαιρας Ανδρών έχει διπλή υποχρέωση. Απόψε στις 20:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και την Παρασκευή θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Δερύνειας πάλι στις 20:00 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στην Απόλλων Ladies για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα αρχίσει στις 11:00.

Το τμήμα eSports θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ τον ΑΠΟΕΛ στις 22:00, ενώ μισή ώρα αργότερα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Αθηνών. Την επόμενη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τη Seagulls στις 22:30 και στις 23:00 το Trivellato.