Home TOP NEWS Ασάντε: Τελευταίος μεγάλος τραυματισμός ήταν πριν 9χρόνια

Ασάντε: Τελευταίος μεγάλος τραυματισμός ήταν πριν 9χρόνια


H ιστοσελίδα 24sports.com.cy γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τον άλλο μεγάλο τραυματισμό που είχε ο Ερνέστ Ασάντε το 2012 που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Τα τελευταία 24ωρα το όνομα του Ερνέστ Ασάντε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μιας και ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ σοβαρός. Όπως ενημέρωσε επισήμως η Ομόνοια, ο Γκανέζος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου, κάτι που «μεταφράζεται» με απουσία έξι μηνών (το λιγότερο) από την αγωνιστική δράση, ενώ είναι πιθανό το σενάριο να τον δούμε να αγωνίζεται ξανά το λίγο πριν το 2022.

Γυρίζοντας πάντως πίσω το χρόνο θα βρει κανείς πως ο Ασάντε δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που πάσχει συχνά από τραυματισμούς. Δεν είναι αυτό που λέμε «γυάλινος» παρά το γεγονός πως πρόκειται για έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή που συχνά πυκνά δέχεται σκληρά μαρκαρίσματα. Γενικότερα έχει βγάλει λίγους τραυματισμούς και αυτοί ήταν συνήθως ικανοί να τον κρατήσουν εκτός μόλις για μερικές μέρες.

Μπορεί να μην είναι όπως λέμε «γυάλινος» είναι όμως άτυχος αφού άμα είναι να απασχολήσει τους γιατρούς, θα τους απασχολήσει για τα καλά. Όπως δηλαδή συνέβηκε πριν από εννέα χρόνια και συγκεκριμένα το 2012 όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση στο στομάχι που τον άφησε εκτός για περίπου τρεις μήνες.

Αποχή η οποία όμως δεν πολύ στοίχισε στον ίδιο και στην τότε ομάδα του ΙΚ Start της Νορβηγίας αφού η επέμβαση έγινε σε περίοδο που δεν υπήρχε αγωνιστική δράση και τον Γκανέζο να χάνει μόλις δύο αγώνες πριν γίνει βασικός.

Πηγή:24sports.com.cy