Home TOP NEWS Δημοσιευμάτων συνέχεια στην Ελλάδα για Φαμπιάνο

Δημοσιευμάτων συνέχεια στην Ελλάδα για Φαμπιάνο


Δεν λένε να κοπάσουν τα δημοσίευματα στην Ελλάδα τα οποία κάνουν αναφορά στον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Φαμπιάνο. Αυτή την φορά η ιστοσελίδα SDNA σε άρθρο της με τίτλο “Οι «μνηστήρες» του Φαμπιάνο, το νέο συμβόλαιο με την Ομόνοια και η καθοριστική επίσκεψη στην Κύπρο” γράφει για το ελληνικό σουξέ του 33χρόνου κήπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς και για τα σχέδια της ομάδας μας και του εκπροσώπου του κορυφαίου παίκτη στο «νησί της Αφροδίτης» για το 2020.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας και κορυφαίος παίκτης (κατόπιν ψηφοφορίας) του κυπριακού πρωταθλήματος για το 2020, έπειτα απ΄ τη δυνατή κυκλοφορία  στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ και τις αποκλειστικές δηλώσεις του εκπροσώπου του Γκασπάρ Φρέιρε στο SDNA που επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις με την Ένωση, εσχάτως «έπαιξε» και για τον Άρη εν όψει καλοκαιριού.

Και μέχρι το τέλος της σεζόν και την επίσημη έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, προλαβαίνει εύκολα να εμφανιστεί και στα ρεπορτάζ κι άλλων σουπερλιγκάτων ομάδων.

Η αλήθεια πάντως είναι πως και στην ΑΕΚ και στον Άρη έχουν κάνει focus στον 33χρονο κίπερ και «φύλακα – άγγελο» της εστίας της Ομόνοιας τα 2,5 τελευταία χρόνια.

Στην κυπριακή ομάδα έχουν να λένε και διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους πως κάθε άλλο παρά στην…πρίζα τους βάζουν τα συνεχόμενα δημοσιεύματα αναφορικά με το «σουξέ» του Φαμπιάνο στα επιτελεία άλλων ομάδων.

Κι αυτό από την στιγμή που έχουν «δεμένο» τον θηριώδη (1,97μ.) κίπερ με συμβόλαιο που…τρέχει και για την επόμενη σεζόν.

Πρόθεση ωστόσο των «τριφυλλοφόρων» είναι προχωρήσουν στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου τους από την στιγμή που ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει αποδειχτεί «λίρα – εκατό» και συν τω χρόνω, αυξάνονται και πληθύνονται οι θαυμαστές του και οι ομάδες που στρέφουν τις κεραίες τους προς το μέρος του.

Μια φορά, ο Φαμπιάνο και ο εκπρόσωπός του δεν έχουν κανένα λόγο να βιάζονται. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ποδοσφαιριστής επικεντρώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Ομόνοια.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπός του σχεδιάζει – σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA – επίσκεψη στην Κύπρο μετά το τέλος της φετινής σεζόν (κι όχι νωρίτερα) προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της κυπριακής ομάδας για τυχόν προσφορές άλλων ομάδων (εφόσον πέσουν επίσημα στο τραπέζι) καθώς και για την προοπτική της πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ομόνοια.

Έρχεται…καυτό καλοκαίρι!”

Πηγή:Sdna.gr