Home TOP NEWS Ελευθερίου: “Ανταμειφθήκαμε με το νταμπλ για την σκληρή δουλειά που κάναμε”

Ελευθερίου: “Ανταμειφθήκαμε με το νταμπλ για την σκληρή δουλειά που κάναμε”


Ο MVP του τελικού, Νικόλας Ελευθερίου μίλησε στην κάμερα του 7sportstvHD μετά το τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις:

Για την κατάκτηση του κυπέλλου και το πώς είδε τον τελικό: «Συγχαρητήρια καταρχάς στην ΕΝΠ,, με την αξία τους βρέθηκαν στον τελικό. Εμείς καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι να μην μπορέσουμε να τους δώσουμε ούτε στιγμή αέρα στην ομάδα του Παραλιμνιού και πάλι συγχαρητήρια, αλλά προφανώς η καλύτερη ομάδα πάντα κερδίζει κι αυτή ήμασταν εμείς».

Για την χρονιά που έκανε: «Σίγουρα η απουσία του κόσμου ήταν πολύ σημαντική καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Οι 29 σερί νίκες θεωρώ προήλθαν από τις σκληρές ώρες θυσίας που κάναμε καθημερινά, αυτό ξεκινά είτε από το φαγητό, είτε από την προπόνηση, τα γυμναστήρια. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την υπομονή που είχαμε, για την σκληρή προετοιμασία και την προσπάθεια που κάναμε και νομίζω ανταμειφθήκαμε αντάξια γιατί ήταν οι αρχικοί στόχοι που θέσαμε σαν ομάδα και έτσι τα καταφέραμε».

Αν θα βρίσκονται και του χρόνου στο ρόστερ: «Ελπίζω πως ναι. Να διατηρηθεί αυτό το καλό κλίμα που έχουμε ως ομάδα και βλέπουμε».