Home TOP NEWS Ευαγόρας: «Σαν να μην υπάρχει αύριο»

Ευαγόρας: «Σαν να μην υπάρχει αύριο»


O παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Ευαγόρας Χριστοφή μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και σχολίασε την φετινή πορεία της Ομόνοιας και τη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου.

«Έμειναν τρεις αγωνιστικές να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι έχει το προβάδισμα η Ομόνοια και βαθμολογικό και αγωνιστικό από τη στιγμή που έχει τα δύο από τα τρία παιχνίδια στην έδρα της. Αν παρουσιαστεί όπως πρέπει θα κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια. Υπήρχε ένα πολύ θετικό στοιχείο πριν το ματς με τον Απόλλωνα ότι δεν είχε χάσει ντέρμπι. Αν μπορούσα να δώσω ένα μήνυμα είναι ότι υπάρχουν τρεις τελικοί, ακόμη και το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί να μην έχει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι επικίνδυνη ομάδα. Η Ομόνοια πρέπει να προσεγγίσει και τα τρία παιχνίδια σαν να μην υπάρχει αύριο, έκαναν μια τεράστια διαδρομή από το καλοκαίρι, έφτασαν στο τέλος και δεν πρέπει να γίνει κανένα λάθος τώρα. Τα πάντα πρέπει να δουλέψουν σωστά. Είναι τόσο ρευστά τα παιχνίδια που το κάθε λάθος είναι σημαντικό», είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Και συνέχισε: «Η αμυντική γραμμή της Ομόνοιας και το κέντρο, πήραν σχεδόν άριστα από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας ήταν η επιθετική γραμμή και δεν το λέω εγώ αλλά οι αριθμοί. Φάνηκε από πέρσι ότι υπήρχε το θέμα του επιθετικού. Αν η ομάδα είχε την ίδια ποιότητα και μπροστά, το πρωτάθλημα θα είχε κριθεί από καιρό. Ίσως δεν έγιναν αυτά που έπρεπε, όμως εδώ που έφτασε η Ομόνοια πρέπει με ότι έχει να το υπερασπιστεί και να φτάσει στον τίτλο που είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα. Οι ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα είναι ισοδύναμες, με την Ομόνοια να υπερτερεί μεσοαμυντικά. Μια ομάδα υπερτερεί σε ένα κομμάτι και μια άλλη σε άλλο. Αν δεν έφευγε ο Ντάρμπισαϊαρ, όχι ο καλύτερος Ντάρμπισαϊαρ αλλά ένας καλός Ντάρμπισαϊαρ με τα 17 γκολ στη σεζόν, θα είχε κριθεί το πρωτάθλημα. Ο Τσέποβιτς θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή, βοήθησε αρκετά μέχρι στιγμής και πέτυχε σημαντικά γκολ φτάνοντας παίκτες που παίζουν σχεδόν σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Ίσως όμως ο κόσμος να περίμενε κάτι ακόμη καλύτερο».