Home TOP NEWS Φίλιππος: «Εξαρτάται μόνο από την ΟΜΟΝΟΙΑ… έχει αδύνατα σημεία ο Απόλλων»

Φίλιππος: «Εξαρτάται μόνο από την ΟΜΟΝΟΙΑ… έχει αδύνατα σημεία ο Απόλλων»


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας, Φίλιππος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για την νίκη με την Ανόρθωση: «Ήταν όντως μια από τις πιο σημαντικές νίκες που πέτυχε φέτος η Ομόνοια, μέσα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι νίκη ηθικού για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Η Ομόνοια έδειξε μια ωριμότητα ως ομάδα και νομίζω πως είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Από την αρχή μέχρι το τέλος αυτό που ζητούσε το πέτυχε. Είναι μια νίκη και ψυχολογίας για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Είναι τρεις τελικοί. Έδειξε ωριμότητα και σοβαρότητα».

Για το μηδέν παθητικό: «Σίγουρα η άμυνα είναι το δυνατό της όπλο. Πολύ καλή άμυνα με έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Πολύ δυνατό όπλο για την προσπάθεια της Ομόνοιας».

Για τον Σέχου: «Πράγματι ήταν η καλύτερη του εμφάνιση. Αν και με εξαίρεση ένα δύο παιχνίδια είναι πάντα από αυτούς που διακρίνονται. Είναι από τα δυνατά όπλα της Ομόνοιας».

Για τον Λέζιακς: «Δεν γίνεται να σκοράρεις πάντα από την ίδια πλευρά. Έχει λίγη κούραση ο Λέζιακς και δίνουν και περισσότερη έμφαση για να τον σταματήσουν, για΄τι ήταν η δυνατή πλευρά της Ομόνοιας».

Για τους υπόλοιπους παίκτες της Ομόνοιας: «To ευχάριστο για την Ομόνοια είναι ότι κάποιοι παίκτες που δεν είχαν αρκετές συμμετοχές και τώρα έχουν ανέβει, συμπληρώνοντας τους υπόλοιπους και δίνουν περισσότερη δύναμη στην ομάδα».

Για την συνέχεια: «Θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει όπως πρέπει να παίζει και να κερδίζει τα παιχνίδια. Από την Ομόνοια εξαρτάται. Σίγουρα έχει σοβαρό προβάδισμα και δεν πρέπει να εφησυχαστεί. Εξαρτάται μόνο από την Ομόνοια. Αν κερδίσει τα παιχνίδια που έχει τις δυνατότητες για να το πετύχει, θα είναι πρωταθλήτρια».

Για το πότε θα κριθεί ο τίτλος: «Με την δυναμική που έχει η ομάδα πιστεύω έχει τις δυνατότητες να κερδίσει την ΑΕΛ και την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι ο τίτλος μπορεί να κριθεί και πιο νωρίς. Ο λόγος είναι γιατί μπορεί οι υπόλοιπες ομάδες να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο αλλά είναι καλές ομάδες. Έχει τα αδύνατα του σημεία ο Απόλλωνα, οπόταν γιατί να μην περιμένουμε να στραβοπατήσει ο Απόλλωνας».