Home TOP NEWS H δραση των τμημάτων του Σωματείου μας

H δραση των τμημάτων του Σωματείου μας


Τέσσερα τμήματα του Σωματείου μας είχαν υποχρεώσεις την εβδομάδα που μας πέρασε, με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου να κατακτά τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της, αυτόν του κυπελλούχου!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΑΝΔΡΕΣ
Νικήτρια με 2-0 επί του Ολυμπιακού έφυγε η ΟΜΟΝΟΙΑ για την 6η αγωνιστική της β’ φάσης. Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Τσέποβιτς με ωραία εκτέλεση φάουλ ενώ, το δεύτερο γκολ σκόραρε στις καθυστερήσεις ο Τζιωνής με πλασέ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Μιχαήλ. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση με 69 βαθμούς.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΑΝΔΡΕΣ
Αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι «πράσινοι» κέρδισαν εκτός έδρας τον Παφιακό με 1-3 σετ (19-25, 25-22, 14-25, 23-25) και στον αποψινό επαναληπτικό χρειάζεται άλλη μια καλή παρουσία έτσι ώστε η ομάδα μας να βρεθεί στον τελικό κυπέλλου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε τον τίτλο της κυπελλούχου στο ποδόσφαιρο γυναικών! Ύστερα από ένα εξαιρετικό παιχνίδι η ομάδα μας άντεξε στην πίεση. Τα 120 λεπτά αγώνα δεν έφεραν κάποιο γκολ με τη διαδικασία των πέναλτι (4-3) να αναδεικνύει την ΟΜΟΝΟΙΑ κυπελλούχο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

eSports
Η ομάδα eSports κέρδισε εντός έδρας 2-1 την Trojans και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα. Μετά από 30 αγωνιστικές βρίσκεται στη 3η θέση με 63 βαθμούς.