Home TOP NEWS Η εύλογη, τυφλή εμπιστοσύνη του Μπεργκ στον Τιάγκο

Η εύλογη, τυφλή εμπιστοσύνη του Μπεργκ στον Τιάγκο


Ο Αμπντουλαχί Σεχού έκανε φανταστική εμφάνιση, -την καλύτερη του ίσως με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος- ο Μάρκο Τσέποβιτς σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο ματς, γκολ που ήταν το όγδοο σε 13 παιχνίδια , ο Έρικ Μποτεάκ ήταν …σαν να μην έλειψε μια μέρα (η τελευταία φορά που ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έπαιξε σε ολόκληρο παιχνίδι ήταν στο ματς με αντίπαλο τη Δόξα (0-0) στις 8 Νοεμβρίου κατά τη 10η αγωνιστική).

Πέραν των τριών αυτών ποδοσφαιριστών υπήρχε άλλος ένας που χρήζει σχολιασμού. Περί του Τιάγκο Φερέιρα η αναφορά. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε άλλο ένα σημαντικό γκολ. Ναι, άλλο ένα. Με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία των δικτύων του Λόρια και άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλης σημασίας εκτός έδρας νίκη.

Είχε σκοράρει το πρώτο γκολ στο ματς με τον Απόλλωνα στη νίκη με 2-1, (18η αγωνιστική), ενώ  πέτυχε  το τέταρτο γκολ στο 5-1 κόντρα στην Καρμιώτισσα (15η αγωνιστική).

Ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει και δύο άλλα τεράστια γκολ νωρίτερα στη σεζόν. Γκολ που συνέβαλαν στον άθλο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λινγκ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομόνοιας. Σκόραρε το «χρυσό» γκολ στο Ερεβάν κατά της Αραράτ (1-0) και στη Βαρσοβία το δεύτερο γκολ απέναντι στη Λέγκια (2-0).

Ο Τιάγκο είναι ένας ποδοσφαιριστής που στη μέρα του κάνει σπουδαία πράγματα. Ανά πάσα στιγμή σε ένα ματς μπορεί να κάνει μια ενέργεια που μπορεί να αλλάξει τη ροή του, ενώ έχει αποδειχθεί και μέσω των γκολ του ένας υπερπολύτιμος ποδοσφαιριστής. Δεν είναι δε καθόλου τυχαίο που ο Χένινγκ Μπεργκ τον εμπιστεύεται τυφλά. Κι ας έχει περιόδους πτώσης που διαρκούν περισσότερο από το…κανονικό.

Είπαμε όμως. Ανά πάσα στιγμή …να τον πετιέται. Όπως έγινε το περασμένο Σαββάτο.

Πέτρος Παπαγιώργης – 24sports.com.cy