Home TOP NEWS Σάββας Βασιλείου: “Κάναμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά και είμαστε αισιόδοξοι για...

Σάββας Βασιλείου: “Κάναμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον”


Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σάββας Βασιλείου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Total Green και αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας μας την φετινή σεζόν και τον στόχο του κυπέλλου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την πρόκριση στον τελικό: «Πολύ σημαντική επιτυχία, ήταν κάτι που είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή της χρονιάς την παρουσία μας στον τελικό, και ευτυχώς τα καταφέραμε. Θα παίξουμε με την Απόλλων Ladies που είναι μία ομάδα η οποία είναι μονοπώλιο στους τίτλους κάθε χρονιά. Εμείς όμως προετοιμαζόμαστε ανάλογα και είμαστε σίγουροι για μία πολύ καλή εμφάνιση και θα κυνηγήσουμε όσες ελπίδες έχουμε για την διεκδίκηση του κυπέλλου».

Για την παρουσία της ομάδας στην χρονιά: «Θεωρώ ότι η χρόνια παρόλο που εκκρεμεί ακόμη ο τελικός του κυπέλλου έχει στεφθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν ομολογουμένως μία δύσκολη χρονιά και με τον κορονοϊό που μας υποχρέωσε να σταματήσουμε τις προπονήσεις, είχαμε και κάποια κρούσματα εμείς όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Αντεπεξήλθαν οι παίκτριες μας εξαιρετικά, έκαναν μία φοβερή χρόνια και τερματίσαμε στην τρίτη θέση, μάλιστα διεκδικούσαμε την δεύτερη θέση μέχρι τα πλέι οφ, ήμασταν άνετα τρίτοι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Την Σαλαμίνα καταφέραμε να την κερδίσαμε ενώ πήραμε και μία ισοπαλία, που άλλες χρονιές ήμασταν πιο πίσω. Μάλιστα με την παρουσία μας στον τελικό του κυπέλλου θεωρούμε ότι κάναμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Για το αν μπορεί η Ομόνοια να διεκδικήσει τίτλους: «Σίγουρα, υπάρχουν πολύ ταλαντούχες Κύπριες ποδοσφαιρίστριες στην Ομόνοια, ειδικά από την ακαδημία που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα φέτος το μέλλον τους ανήκει. Από εκεί και πέρα η επιτροπή που στηρίζει την ομάδα είναι πάντα δίπλα μας, ότι χρειαστούμε είναι εκεί και μάλιστα μας βοηθούν για να ενισχυθούμε σιγά-σιγά με ποιοτικές ξένες παίκτριες έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και πρωτάθλημα και κύπελλο στα αμέσα χρόνια».

Για το πως είναι να προπονεί γυναικεία ομάδα: «Είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν το περίμενα όταν εντάχθηκα πέρσι στην γυναικεία ομάδα ότι θα υπάρχει τόσο ενδιαφέρον να προπονείς μία γυναικεία ομάδα. Κάθε μέρα είναι συναρπαστική πραγματικά στην προπόνηση, οι κοπέλες δίνουν τα πάντα, διεκδικούν όλες ισάξια μία θέση στην ενδεκάδα, ακολουθούν κατά γράμμα αυτά που τους λέμε και εγώ και οι συνεργάτες μου, και πάντα στα παιχνίδι δίνουν το 100 τοις 100 και είμαι πολύ περήφανος για όλες».