Home TOP NEWS Δημητρίου: «Έμειναν δύο μάχες… προς το παρόν συγκεντρωνόμαστε στο σημερινό 90λεπτο»

Δημητρίου: «Έμειναν δύο μάχες… προς το παρόν συγκεντρωνόμαστε στο σημερινό 90λεπτο»


Μίλησε στη κάμερα της Primetel λίγο πριν τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας λέγοντας…

Χρόνια πολλά σε όλους. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σήμερα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε σήμερα να δίνουμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Μετά από πολλά χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ φτάνει σε αυτό το σημείο και να έχουν τα παιχνίδια της τέτοιο χαρακτήρα. Απέναντι μας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι εκτός στόχων όμως την είδαμε με τον Απόλλωνα και απέναντι σε εμάς, πόσο καλό ποδόσφαιρο έπαιξε και θα χρειαστεί να παίξουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο.

Για την προετοιμασία ενόψει αυτού του ιδιαίτερου αγώνα: Εμείς συμπεριφερθήκαμε όπως συμπεριφερόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Με συγκέντρωση και επαγγελματισμό. Μπαίνουν κάποιες πινελιές ανάλογα με τον κάθε αγώνα. Περιμένουμε δύσκολο αγώνα. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από το πως θα μπορέσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Για τον κόσμο: Είναι γεγονός πως ο κόσμος το θέλει και το δείχνει. Το θέλουμε όλοι το ίδιο. Για να το πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα πρέπει αυτές τις δύο μάχες να τις δώσουμε μέχρι τέλους. Τίποτα δεν τελειώνει πριν ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι και το επόμενο. Προς το παρόν συγκεντρωνόμαστε στα 90 σημερινά λεπτά.