Home TOP NEWS Κώστας Πέτσας για Κακουλλή: “Τούτη η φωτογραφία με εχει συγκλονίσει.. μόλις την...

Κώστας Πέτσας για Κακουλλή: “Τούτη η φωτογραφία με εχει συγκλονίσει.. μόλις την είδα βούρκωσαν τα μάτια”


Ανάρτηση έκανε ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας μας Κώστας Πέτσας, αναφερόμενος στην φωτογραφία που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ και στα ΜΚΔ με τα δάκρυα του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ανδρόνικο Κακουλλή.

Δείτε την ανάρτηση:

“Τουτη η φωτογραφια με εχει συγκλονισει..μολις την ειδα βουρκωσαν τα ματια..τα χερια μου,τωρα που γραφω,τρεμουν..Ανδρονικος Κακουλλης..ποδοσφαιριστης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ..πλεον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στην ηλικια των 20 και κατι μερες!
Ψες,δεν αντεξε,λυγισε βλεποντας την λαοθαλασσα του ΛΑΟΥ..σημερα αν τον ρωτησω γιατι εκλεγε δεν θα εχει απαντηση να μου δωσει..γιατι πολυ απλα ψες μιλησε η καρδια του η ψυχη του το κορμι του το DNA σου!
Κλαψε λεβεντη μου γιατι τουτη ειναι η ΟΜΟΝΟΙΑ..τουτος ειναι ο ΛΑΟΣ της..κλαψε λεβεντη μου για 1948 λογους που κλαιει και ο ΛΑΟΣ μαζι σου..κλαψε λεβεντη μου γιατι η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι θρησκεια..κλαψε λεβεντη μου μεχρι να ερθει η ευλογημενη μερα που θα σε ρωτουν τι σημαινει ΟΜΟΝΟΙΑ για σενα και δεν θα μπορεις να πεις ουτε μια λεξη τα ματια σου θα βουρκωνουν και με το δεξι σου χερι θα δειχνεις το σημειο της καρδιας σου..κλαψε λεβεντη μου και μαζι σου κλαιω και εγω!
ΟΜΟΝΟΙΑ..ΑΙΩΝΙΑ”