Home TOP NEWS Νικόλας Γεωργίου: “Μου σηκώστηκε η τρίχα όταν είδα χθες τον Φαμπιάνο να...

Νικόλας Γεωργίου: “Μου σηκώστηκε η τρίχα όταν είδα χθες τον Φαμπιάνο να κρατά τη σημαία”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Γεωργίου μίλησε Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι, με την Στέλλα Σωκράτους.


Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα: «Ήταν ένα πρωτάθλημα με αρκετές συγκινήσεις, πάρα την απουσία του κόσμου. Ήταν ένα πρωτάθλημα όπως πρέπει να είναι. Διεκδίκηση μέχρι τέλους από τρεις ομάδες και στο τέλος το κατέκτησε δίκαια η πιο σταθερή και καλύτερη ομάδα. Νομίζω είναι παραδεκτό από όλους ότι η Ομόνοια ήταν αυτή δικαιούταν να πάρει το πρωτάθλημα».

Ήταν μια από τις καλύτερες πορείες στην ιστορία της ομάδας. Έχει συνδυάσει είσοδο στους ομίλους, έκανε σερί με πολλά αήττητα παιχνίδια. Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι η Ομόνοια το άξιζε. Ήταν και η πρώτη φορά στην Ευρώπη. Τον Νοέμβριο έδειξε να χάνει λίγο τα πατήματα της αλλά μετά τα βρήκε», πρόσθεσε.

Που κρίθηκε το φετινό πρωτάθλημα: «Παρά το ότι έχασε πάρα πολλούς βαθμούς τον Νοέμβρη, από τους φαινομενικά μικρούς, στα ντέρμπι ήταν πάρα πολύ καλή. Πήρε πάρα πολλούς βαθμούς στα ντέρμπι και αυτό ήταν το κλειδί. Δεν είναι μόνο οι βαθμοί αλλά και η ψυχολογία. Ήταν ένα σκληρό πρωτάθλημα γιατί οι διεκδικητές πήγαν μέχρι τέλους. Ήταν πολύ λεπτές οι ισορροπίες».

Για τον Φαμπιάνο: «Μου σηκώστηκε η τρίχα όταν είδα χθες τον Φαμπιάνο να κρατά τη σημαία. Αυτό είναι το νόημα, οι ξένοι παίκτες να συνδέονται με την φανέλα. Το καταλάβεις ότι νιώθει αυτή την ομάδα, την αγαπάει».

Για τους υπόλοιπους παίκτες: «Αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι οι παίκτες της Ομόνοιας φέτος, νιώθανε αυτή τη φανέλα. Το θέμα για τον ξένο ποδοσφαιριστή είναι να φύγει από την Ομόνοια και να αφήσει το στίγμα του. Δεν λέμε πως είναι Ομονοιάτες, αλλά παίζουν για αυτή τη φανέλα. Είναι το κλειδί της επιτυχίας αυτό. Πάντα όταν παίρναμε πρωτάθλημα, γυάλιζε το μάτι των ξένων. Ακόμη και ο Μαυρίας που δεν είχε πολλές συμμετοχές, του άρεσε να παίζει».

Για τη νέα σεζόν: «Με δύο τρεις παίκτες σίγουρα μπορεί να συνεχίσει. Είναι πανέτοιμη έχει τον κορμό και πρέπει να γίνει οτιδήποτε χρειάζεται για να μείνει ο Φαμπιάνο. Κάθε μεγάλη ομάδα αρχίζει από ένα μεγάλο τερματοφύλακα. Τώρα που τον βρήκε η Ομόνοια, δεν πρέπει να τον χάσει».

Για την νέα Ευρωπαϊκή πορεία: «Με κάποιες προσεγμένες κινήσεις η ομάδα μπορεί να δυναμώσει πιο πολύ του χρόνου και να είναι πιο ανταγωνιστική. Αν έχει και λίγη τύχη, θα έχει τρεις ευκαιρίες για να μπει σε όμιλο. Δεν ξέρω σε ποια διοργάνωση, αλλά νομίζω σε ένα όμιλο θα περάσει».