Home TOP NEWS Ο Γιούστε και η συνύπαρξη του με τον Τσέποβιτς στην Μαγιόρκα!

Ο Γιούστε και η συνύπαρξη του με τον Τσέποβιτς στην Μαγιόρκα!

Η ιστοσελίδα 24sports.com.cy σε άρθρο της αναφέρεται στην μεταγραφή του Έκτορ Γιούστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ότι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα έρθει στο “Ηλίας Πούλλος” και θα συναντήσει ένα φίλο από τα παλιά, τον Μάρκο Τσέποβιτς.


Φυσικά ο Γιούστε θα σμίξει και πάλι με τον Παπουλή όπου υπήρξαν συμπαίκτες για αρκετό καιρό στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά το άρθρο:

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Έκτορ Γιούστε θα είναι ο νέος κεντρικός αμυντικός της Ομόνοιας, όλοι πολύ σωστά σκεφτήκανε ότι ένα από τα θετικά αυτής της συμφωνίας, είναι το ότι ο Ισπανός είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας.

Πρόκειται για κάτι που σίγουρα ισχύει, όμως πέρα από αυτό και τους ποδοσφαιριστές που ενδεχόμενος να γνωρίζει ο Γιούστε στην Ομόνοια, είναι και ένας νέος συμπαίκτης του, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν…

Όχι δεν αναφερόμαστε στον Φώτη Παπουλή με τον οποίο ο Γιούστε ήταν συμπαίκτης για αρκετό καιρό στον Απόλλωνα, αλλά για τον Μάρκο Τσέποβιτς!

Ο Σέρβος συνυπήρξε με τον 33χρονο αμυντικό την σεζόν 2014-2015 στην Μαγιόρκα, που τότε αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους ήταν στην ίδια ομάδα μερικές μόλις εβδομάδες, αφού ο Τσέποβιτς έφυγε από εκεί στις 25 Φεβρουαρίου το 2015, ενώ ο Γιούστε πήγε στη νησιώτικη ομάδα, ως δανεικός από την Γρανάδα στις 30 Ιανουαρίου.

Με τη μορφή δανεισμού αγωνιζόταν στην Μαγιόρκα και ο Τσέποβιτς, ο οποίος διατηρούσε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Για την ιστορία, οι δύο τους αγωνίστηκαν μαζί μόλις μία φορά, στο εντός έδρας παιχνίδι της Μαγιόρκα απέναντι στην Οσασούνα, στις 21 Φεβρουαρίου, όταν η τότε ομάδα τους, κέρδισε με 3-0. Ο Γιούστε αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ως αμυντικός μέσος, ενώ ο Σέρβος επιθετικός πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή.

Η διαφορά στη προκειμένη περίπτωση είναι ότι εκτός απροόπτου, η συνεργασία τους αυτή τη φορά αναμένεται να κρατήσει περισσότερο, αφού το συμβόλαιο του Τσέποβιτς, εκπνέει τον Μάιο του 2022.