Home TOP NEWS Παπουλής: «Είμαστε ομάδα του προπονητή… δείξαμε μεγάλη σταθερότητα»

Παπουλής: «Είμαστε ομάδα του προπονητή… δείξαμε μεγάλη σταθερότητα»


Χρειάστηκε να έρθει την ΟΜΟΝΟΙΑ για να πανηγυρίσει πρωτάθλημα ο Παπουλής, αν και η αλήθεια είναι πως και με τον Απόλλωνα άξιζε να το πράξει. Είπε μετά την κατάκτηση του τίτλου ο Φώτης:

Για το γεγονός πως απόψε  το πρώτο του πρωτάθλημα στην Κύπρο: Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα πολύ. Στην προηγούμενη μου ομάδα αν και το αξίζαμε δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι προσωπική επιτυχία είναι ομαδική η δουλειά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Από την πρώτη μέρα που ήρθαμε βάλαμε στόχο τους ομίλους και το πρωτάθλημα και αυτά αξίζουν στον κόσμο. Μας αξίζει και εμάς που δουλέψαμε πολύ για αυτό. Είναι μέρα χαράς.

Για τις ευκαιρίες του και το γκολ του: Σίγουρα έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχασα ευκαιρίες όμως κατάφερα να σκοράρω, έμελλε να ήταν και το νικητήριο όποτε είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ξεκουραστώ, να το απολαύσω με την οικογένεια μου Το αφιερώνουμε από τον πρώτο ως τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αν θα συνεχίσει να παίζει μέχρι τα 40: Δεν ξέρω αν θα παίζω μέχρι τα 40. Θέλω να παίζω να το ευχαριστιέμαι και να βοηθάω. Όταν βλέπω ότι μπορώ να παίζω και δεν είμαι βαρετός στον κόσμο θα παίζω, όταν καταλάβω ότι δεν μπορώ θα σταματήσω. Νομίζω μπορώ να παίξω για άλλον ένα χρόνο.

Το μυστικό για τον τίτλο: Είμαστε μία ομάδα του προπονητή. Δουλεύουμε αμυντικά και επιθετικά. Είναι μία ομάδα δουλεμένη και φάνηκε αυτό και στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή δεν μας βγήκαν τα πράγματα, λίγο η κούραση και οι συνεχόμενοι αγώνες. Στο δεύτερο μισό δείξαμε μεγάλη σταθερότητα και αυτό ήταν καθοριστικό. Σίγουρα από τον Φάμπι και όλους μπροστά του ήμασταν πολύ δυνατό σύνολο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι.