Home TOP NEWS Παπουλής: “Μας έπιασε ανατριχίλα όταν πήγαμε στο Γέρι”

Παπουλής: “Μας έπιασε ανατριχίλα όταν πήγαμε στο Γέρι”

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Φώτης Παπουλής ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Total Green” το βράδυ της Τρίτης(11/5) και μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου με την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και τα όσα έζησε στην φιέστα.


Όλα όσα δήλωσε:

«Άργησε λίγο αλλά δεν πειράζει. Αυτή η αναμονή άξιζε με το παραπάνω. Όλα αυτά που έζησα φέτος αντικατοπτρίζουν αυτόν τον παλμό που έχω νιώσει σε αυτή την απίστευτη οικογένεια. Από την πρώτη στιγμή έγιναν όλα πάρα πολύ όμορφα. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα αλλά υλοποιήσαμε στο έπακρο τους στόχους, συγχαρητήρια σε όλους, και στον 12ο παίκτη, έδειξε λαχτάρα και αγάπη, όχι μόνο χθες, έχει μια βδομάδα που έγινε όλο αυτό το πράγμα, πλέον μπορεί να κυκλοφορεί περήφανος, να λέει πως είναι Ομόνοια και να το ευχαριστιέται».

Για τη φιέστα: «Το περιμέναμε με ανυπομονησία. Όλοι είχαμε στο μυαλό μας αυτές τις στιγμές, να νιώσουμε όλη αυτή την ενέργεια. Περιμέναμε πώς και πώς να τελειώσει το παιχνίδι, έγινε η στέψη. Μετά όλο αυτό που έγινε δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς από εμάς, πρωτόγνωρο, κόσμος αφηνιασμένος, στην κάθε στιγμή έτρεχε από πίσω μας, χιλιόμετρα κόσμος, κρεμόντουσαν σαν σταφύλια. Πράγματα σίγουρα χαραγμένα στη μνήμη μου, μας έπιασε ανατριχίλα όταν πήγαμε. Βγήκε ένα ξέσπασμα όλων αυτών των χρόνων. Είχαμε βάρος, χαλαρώσαμε με την ψυχή μας. Καλό είναι να μείνουν χαραγμένες αυτές οι στιγμές, να έρθουν άλλες τόσες χαρές».

Για το ξεχωριστό πρωτάθλημα για τον ίδιο που κυνηγούσε για αρκετά χρόνια: «Αναγνωρίζει ο κόσμος ότι με τον Απόλλωνα δείξαμε μεγάλη συνέπεια στον πρωταθλητισμό, στιγμάτισε κι εμένα και την ομάδα. Ήμασταν πάντα κοντά, παλεύαμε και πάντα κάτι γινόταν και δεν το παίρναμε. Κατάφερα να καταλάβω και να νιώσω πώς νιώθουν και τα άλλα παιδιά στον Απόλλωνα, καταλαβαίνω τα συναισθήματα. Τώρα που είμαι από αυτή την πλευρά νιώθω τόσο χαρούμενος, οι κόποι μου τόσα χρόνια δικαιώθηκαν. Σίγουρα ένιωσα μεγάλες στιγμές με Απόλλωνα, Ευρώπη και κύπελλα, μου έμενε το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την Ομόνοια, με υποδέχθηκαν με τόσο σεβασμό και αγάπη, μου έδειξαν πόσο με ήθελαν και ότι ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα, ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και όλους. Ευχαριστώ πολύ και μετά από αυτές τις χαρές ο κόσμος να είναι χαρούμενος κι αυτό που ζήσαμε χθες να είναι μόνο η αρχή».

Για τους μικρούς κι αν νιώθει πατρική φιγούρα στα αποδυτήρια: «Θέλω να πω μπράβο σε αυτά τα παιδιά, στους νεαρούς, και στην Ομόνοια, δεν βρίσκεις ομάδα να δίνει τόσες ευκαιρίες. Το αυτονόητο στην Κύπρο το κάναμε πολύ δύσκολο, είναι δέκα παιδιά που περιμένουν πίσω στις ακαδημίες, μεγάλο μπράβο στην ομάδα, όχι μόνο τους βάζει στην προπόνηση αλλά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Eίναι δύσκολο στους νεαρούς να σηκώσουν τόση πίεση. Είμαι ευλογημένος, παρόλο πυο είμαι μεγάλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, έδειξαν θέληση, ανδρισμό για την ηλικία τους, να μείνουν όπως είναι, δουλεύουν με το κεφάλι χαμηλά. Η τύχη είναι με αυτούς που δουλεύουν. Για το αν είμαι πατρική φιγούρα πρέπει να ρωτήσεις τα παιδιά».