Home TOP NEWS Κόκος Αντωνίου: «Με την έλευση Παπασταύρου διορθώθηκαν τα πράγματα»

Κόκος Αντωνίου: «Με την έλευση Παπασταύρου διορθώθηκαν τα πράγματα»


Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κόκος Αντωνίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

«Η Ομόνοια τα τελευταία τρία χρόνια που έχει γίνει επαγγελματική, δουλεύει πολύ σωστά και γι’ αυτό πέτυχε όσα πέτυχε σε αυτό το διάστημα. Είναι επαγγελματική σε όλα τα επίπεδα. Παλαιότερα πολύ δύσκολα, οικονομικά, τα έβγαζε πέρα. Βγαίναμε στους δρόμους και ζητούσαμε από τον κόσμο να συνεισφέρει, όμως με την έλευση του κ. Παπασταύρου που είναι μια σπουδαία επιλογή, διορθώθηκαν τα πράγματα. Και εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η δουλειά που γίνεται, σε αυτό το μοτίβο για να υπάρχει και συνέχεια για να είναι η Ομόνοια εκεί που της αξίζει».

Για τις νέες εμφανίσεις της Ομόνοιας: «Θυμίζει τη δεκαετία του ’80. Είναι πολύ σωστή σκέψη. Ο κόσμος ήταν διψασμένος τότε στην εποχή μας, μας αγαπούσε πάρα πολύ και μας έπαιρνε τις φανέλες τότε και δεν είχαμε άλλες. Θυμάμαι ότι χανόμασταν μέσα στο πλήθος τότε. Είμαστε από τους πρώτους που έβαλαν τις βάσεις για να μεγαλώσει η Ομόνοια και αισθανόμαστε ικανοποιημένοι. Όπου κι αν κυκλοφορήσω, νιώθω την αγάπη όλου του κόσμου, και άλλων οπαδών».

«Έχω να πάω γήπεδο 11 χρόνια. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι μεγάλωσα στην Ομόνοια με αγάπη. Θυμάμαι ότι χάσαμε 4-1 από την ΕΝΠ, είχαμε κάνει μια τραγική εμφάνιση και όμως ο κόσμος μας χειροκροτούσε και μας έλεγε ότι δεν πειράζει. Μας έδινε δύναμη και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και κερδίσαμε καθαρά 3-1 την ΕΠΑ με την οποία διεκδικούσαμε τον τίτλο και πήραμε το πρωτάθλημα. Αυτό που θέλω να πω είναι να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο, να μην βρίζει και να αγαπά τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση».