Home TOP NEWS Μελετούν την Βαλούρ έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους την ΟΜΟΝΟΙΑ

Μελετούν την Βαλούρ έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους την ΟΜΟΝΟΙΑ


Άρχισαν οι επιστροφές των ποδοσφαιριστών της Ντιναμό από το Γιούρο. Ο αρχηγός Αριγιάν Αντέμι και ο Στέφαν Ριστόφσκι, ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, συνομίλησαν με τον προπονητή τους και καθορίστηκε πότε θα ενσωματωθούν με την Ντιναμό.

Για την ώρα στην πρωταθλήτρια Κροατίας μελετούν την πρώτη τους αντίπαλο. Η Βαλούρ Ισλανδίας θα βρεθεί απέναντι τους στις 7 Ιουλίου στο «Μάκσιμιρ» για το πρώτο παιχνίδι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και να στρέψουν όσο νωρίτερα μπορούν την προσοχή στα παιχνίδια μαζί μας και μέσα από τα ρεπορτάζ από την Κροατία φαίνεται να υπολογίζουν σοβαρά την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μάλιστα επιδιώκουν να παρακολουθήσουν παιχνίδια της ομάδας μας από την προετοιμασία της για να σχηματίσουν καλύτερη άποψη, θεωρώντας προφανώς πως το εμπόδιο της Βαλούρ θα ξεπεραστεί. Γνωρίζουν ήδη για τον φιλικό αγώνα με την Γκόρνικ αλλά και το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ με την Ανόρθωση.

Η προετοιμασία τους γίνεται στην Σλοβενία. Αύριο θα παίξουν φιλικό παιχνίδι με την Σλοβακική Σερέντ ενώ στις 28 του μηνός θα αναμετρηθούν με τη Ρωσική Ροστόβ.

Υπάρχουν κάποιοι τραυματισμών αυτή τη στιγμή οι οποίοι ωστόσο δεν προκαλούν ανησυχία. Γιάκιτς, Πέριτς, Τσάβλιν, Γιακόβ-Αντον και Μάγιερ αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα όμως είναι καλά.

Στο ρεπορτάζ γίνεται και σύγκριση της Βαλούρ με την ΟΜΟΝΟΙΑ: